Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Do garów kurwo, tam twoje miejsce!!!!!
Byłeś kiedyś w stanach? Tam nikt w domu nie gotuje. Tam w kuchni tylko mikrofala stoi. Grubasy, szczególnie czarne tylko "fish&chips" żrą a potem watermelon albo 5L lodów na deser.
Byłeś kiedyś w stanach? Tam nikt w domu nie gotuje. Tam w kuchni tylko mikrofala stoi. Grubasy, szczególnie czarne tylko "fish&chips" żrą a potem watermelon albo 5L lodów na deser.
przesadzasz. sa tez normalnie ludzie ktorzy zyja w domach i gotuja.
własnie chciałem też napisać że nie wszyscy w usa są czarnuchami
Mam tam rodzinę, która wyemigrowała w latach 50tych. Kto mądrzejszy gotuje a nie je tego gówna z sieciówki.
Nie, ale znam kogoś kto był i nie uważam, że naszym chłopakom brakuje luzu.
heh oczywiscie, ale biedota nie gotuje, bo to zbyt kosztowne. Taniej wychodzi kupić gotowy syf i odgrzać w mikrofali. Efekt ? 39% czarnych ma nadwagę , 31% białych ma nadwagę.
Tępota lewactwa, w dodatku czarnego jest porażająca. Normalni Afroamerykanie widzą i nie zgadają się na rozróby prokurowane przez nigusów.
Bo zapierdalają jak inni (normalni) i płacą podatki więc sam byś się wkurwił jak by ci ktoś przystanek rozjebał za który zapłaciłeś z własnej krwawicy bo tak ( nie ma w tym logiki i nie będzie).
FIsh and Chips to anglia.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów