📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Spalic ten ich balagan a moze sie nie uratuja?
Jak by ktoś chciał z nimi pogadać po swojemu 😉 to podaje adres Wyszczólki na Podlasinumer domu 75 jechać ostro z lewicowymi kurwami.
Co to ma być? ... Przecież tak trzeba było o 6 rano gromem wjechać, na glebę i telefony do studni. Potem wydobywczy. A tu chłopaki cackają się jak z jajkiem. Już filmiki nagrywają, żeby na zachodzie robić drame, jacy Polacy to rasiści.
Kurwa mać
Wkurwiłem się.
Kurwa mać
Wkurwiłem się.
Słuchaj! Mnie nie interesuje skąd jesteś i jak wyglądasz. Ale! Tu mamy zasady! Nie wolno! Powtarzam! Nie wolno obrażać naszych funkcjonariuszy. I nie ma znaczenia jaką służbę reprezentują. Rozumiesz?
dżonyłojlker napisał/a:
Lewackie, eko, homo, niebinarne, multikulti, cwelozjeby, a to na dachu wygląda jak eternit
Pełna zgoda po za jednym.
Eternit jest jak najbardziej, he, he eko.
Jest wytworzony z AZBESTU, który jest minerałem NATURALNYM.
Taka włóknista skała pochodzenia zdaje się wulkanicznego.
Typowo lewackie zachowanie coś odpierdolić a potem zasłaniać się jakimiś tępymi wyciągniętymi z pierda argumentami w tym przypadku "rasizm bo jest brytyjka" no kurwa.. poziom żukowskiej że "biologiczny mężczyzna może urodzić dziecko" IQ -60..
Ale im pojechali. O niech mnie. Mandaty po 50zł za zakłócanie porządku. Wpierdol spuścić wszystkim z tych zjebów i bić równo tak samo białych czarnych i tego araba ipokazać jak bardzo nie jesteśmy rasistami
[ Dodano: 2024-07-19, 07:31 ]
@sharpshuter: o, dzięki, trzeba odwiedzić wylęgarnie scierwa
[ Dodano: 2024-07-19, 07:31 ]
@sharpshuter: o, dzięki, trzeba odwiedzić wylęgarnie scierwa
Na YT mordy nie były zblurowane.
przewiduje smierc i zniszczenie, lubie te wydarzenia ogladac w tv albo internetach. Nikogo nie ostrzegam aby nie zaburzac moich fantazji, oraz kontiunum czasoprzestrzennego.
SnakePosen napisał/a:
Jak by ktoś chciał z nimi pogadać po swojemu 😉 to podaje adres Wyszczólki na Podlasinumer domu 75 jechać ostro z lewicowymi kurwami.
A kto ma tam pojechać? Nie ma woli w narodzie, środowiska kibicowskie też podupadają ale najbliżej mają kibice Jagiellonii - chłopaki nie wstyd wam?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów