📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
I dobrze niech jadą z kurwami jak im nie pasuje to spierdalać do siebie lewicowe szmaty
Słyszałem, że z zachodu napływają do Polski różne śmieci. Rozumiem plastiki i różną chemię świecącą w nocy ale to już jest kurwa przesada !!!
Lewackie, eko, homo, niebinarne, multikulti, cwelozjeby, a to na dachu wygląda jak eternit
Powinni szmaty na 48h na przesluchanie do pierdla wrzucic. Nie maja chwile wakacji
dostali mandaty i to wszystko... ta z gołą dupą chyba uciekła
Niech naród wystawi wyrok.
Tam widziałem wojskowy pojazd powinni wysiąść żołnierze i profilaktycznie kolbą w ryj zapierdolić każdej z osobna było by po rozmowie z tymi kurwiszczami
najlepsza kara to by była opublikować ten film bez cenzury i w dobrej jakości, niech się przypatrzą co wyprawiali... bardzo podoba mi się, że w większości krajów jest prawo od informacji, które jest ważniejsze niż prawo debili i przestępców do prywatności
Naród wystawi wyrok?
Mieszkasz w Kongo, czy masz udar?
madufo napisał/a:
Dlaczego mordy tych szmat są zamazane ?
Ty to nie Haiti tutaj tak to nie działa
Proponuję prześledzić sponsorów tej akcji i podać opinii publicznej kto dokładnie się za tym kryje.
Za darmo w tej chacie nie koczują i runa leśnego nie jedzą.
Za darmo w tej chacie nie koczują i runa leśnego nie jedzą.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów