18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:41
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
Albo grubo albo wcale M3
K................n • 2015-03-31, 19:30

Frog potwierdza, że jazda na wprost to pedaliada. Albo grubo, albo wcale. Mam nadzieję, że niedługo będzie filmik tego Czorta i Bogusia jak grają w cykora na cargo.
Zgłoś
SwiniaPIG 2015-03-31, 22:40
Hejtujcie go lub nie ale trzeba przyznać że jebany ma wprawę w jeżdżeniu
Zgłoś
J................r 2015-03-31, 22:41
Zal takich ludzi, kurcze powinny byc mandaty procentowe. Bo skoro placisz 1000 zl mandatu to dla jednej osoby to moze byc 1/2 pencji dla innej 1/20 pensji to jest mocno nie sprawiedliwe. Taki nie dowartosciowany bezmozg jak na filmie by wolal jezdzic po torze niz siedziec wieczorem przy swoich filmikach i walic gruche. Gosc w stylu Pawla Boskiego tylko w innym wydaniu. ZAL
Zgłoś
bocianoff 2015-03-31, 22:44
Róbcie dalej reklamę debilstwu. Nikt by tego nie oglądał - przestaliby kręcić i odpierdalać.
Zgłoś
J................r 2015-03-31, 22:46 12
Co do jazdy to prawda jest ze tez potrafie slalomowac na ulicy, napierdalac manewry na centymetry. Na obwodnicy jezdzilem 240 km/h autem starszego. Ale to wszystko jest huj, bo na torze gokartowym bylem przecietny, mniej wiecej w pierwszej 1/3 stawki. Generalnie pare razy mialem okazje sie przekonac ze pajacowanie na drodze o niczym nie swiadczy, tylko o kompleksach. Odkrylem to w wieku 25 lat, majac 7 lat prawko. Teraz jezdze przedewszystkim bezpiecznie, bo nie jestem sam na drodze.

Jak ktos tego nie rozumie znaczy ze jest mocno zacofany
Zgłoś
RB28DET 2015-03-31, 22:50 1
]"nie potrafi sie skupić na tym co mówi i jednocześnie na jeździe, choć gula się jak emeryt." [/i]

Kierowca jedzie, a w tle słyszymy głos pasażera.

"Skoro Frogu taki dobry jest, czemu go nie ma na rajdach, KJS-ach, i innych kręciołach?"

Bo chuja się znasz, a na pewno w kategorii polskiego driftingu. 2 i 9 ... w kto to ma kurwa wierzyć...
Zgłoś
paffko 2015-03-31, 23:11 3
Ale poczytajcie komentarze na YT. 99% z nich naprawdę się tym jara, co za pierdolone bezmózgi.
Zgłoś
bania88 2015-03-31, 23:29 1
@ Presty
Tyle pierdolenia, a polegles na samym poczatku. On na tym filmiku nie kieruje autem- siedzi na miejscu pasazera. Tak wiec caly twoj wywod jest o kant dupy...
Zgłoś
manta2009 2015-04-01, 0:00 1
Presty napisał/a:

Filmik trwa 01:51 i gość pierdoli jak potłuczony, nie potrafi sie skupić na tym co mówi i jednocześnie na jeździe, choć gula się jak emeryt.

Przecież to nie on prowadzi znawco -.^

Zgłoś
AngryCow 2015-04-01, 0:24 1
Na słowa "pamietajcie, grubo albo wcale" w tym przypadku odrazu na mysl przyszedl mi art. 151 K.K.

„Kto namową lub przez udzielenie pomocy doprowadza człowieka do targnięcia się na własne życie, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5”
Zgłoś
Mercury001 2015-04-01, 1:07
Takich to powinno się legalnie utylizować dla dobra narodu.

Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.

youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
Zgłoś
btnx 2015-04-01, 1:13
@presty

bol sraki mocno nie? jak tam golf 1.4 w gazie
Zgłoś
GhostRider32 2015-04-01, 1:15 2
Też znałem takiego, co to przepisów nie przestrzegał, bo starzy kupili wymarzoną Suprę. Po roku zatrzymał się na latarni i dzisiaj ci sami starzy muszą mu pampersy zmieniać Na każdego przyjdzie czas. Limit szczęścia się w końcu wyczerpie.

C63 AMG, YS3D Viggen, Punto 2.0l Turbo
Zgłoś
KTMracer 2015-04-01, 6:10
@Presty debilu przecież na początku filmiku powiedział "szofer spokojnie bo mnie nikt nie usłyszy" zresztą nagrywane z fotela pasażera!

No risk, no fun...
Zgłoś
wormgoro 2015-04-01, 8:30
Co to jest kurwa za gówno.
Gość rzeczywiście jedzie jak emeryt uniaczem.
Zgłoś
modyf 2015-04-01, 8:35
ciekawe czy z kasy z yt juz mu się mandat wrócił...

no bohater wszelkich dzieciaków i baranów z JP100% na czole, cóż takie czasy. A bo to człowiek nie głupiał za młodego? a że on ma szansę hajs na tym zarobić...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów