Frog potwierdza, że jazda na wprost to pedaliada. Albo grubo, albo wcale. Mam nadzieję, że niedługo będzie filmik tego Czorta i Bogusia jak grają w cykora na cargo.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Frog potwierdza, że jazda na wprost to pedaliada. Albo grubo, albo wcale. Mam nadzieję, że niedługo będzie filmik tego Czorta i Bogusia jak grają w cykora na cargo.
Hejtujcie go lub nie ale trzeba przyznać że jebany ma wprawę w jeżdżeniu
Zal takich ludzi, kurcze powinny byc mandaty procentowe. Bo skoro placisz 1000 zl mandatu to dla jednej osoby to moze byc 1/2 pencji dla innej 1/20 pensji to jest mocno nie sprawiedliwe. Taki nie dowartosciowany bezmozg jak na filmie by wolal jezdzic po torze niz siedziec wieczorem przy swoich filmikach i walic gruche. Gosc w stylu Pawla Boskiego tylko w innym wydaniu. ZAL
Róbcie dalej reklamę debilstwu. Nikt by tego nie oglądał - przestaliby kręcić i odpierdalać.
Co do jazdy to prawda jest ze tez potrafie slalomowac na ulicy, napierdalac manewry na centymetry. Na obwodnicy jezdzilem 240 km/h autem starszego. Ale to wszystko jest huj, bo na torze gokartowym bylem przecietny, mniej wiecej w pierwszej 1/3 stawki. Generalnie pare razy mialem okazje sie przekonac ze pajacowanie na drodze o niczym nie swiadczy, tylko o kompleksach. Odkrylem to w wieku 25 lat, majac 7 lat prawko. Teraz jezdze przedewszystkim bezpiecznie, bo nie jestem sam na drodze.
Jak ktos tego nie rozumie znaczy ze jest mocno zacofany
Jak ktos tego nie rozumie znaczy ze jest mocno zacofany
]"nie potrafi sie skupić na tym co mówi i jednocześnie na jeździe, choć gula się jak emeryt." [/i]
Kierowca jedzie, a w tle słyszymy głos pasażera.
"Skoro Frogu taki dobry jest, czemu go nie ma na rajdach, KJS-ach, i innych kręciołach?"
Bo chuja się znasz, a na pewno w kategorii polskiego driftingu. 2 i 9 ... w kto to ma kurwa wierzyć...
Kierowca jedzie, a w tle słyszymy głos pasażera.
"Skoro Frogu taki dobry jest, czemu go nie ma na rajdach, KJS-ach, i innych kręciołach?"
Bo chuja się znasz, a na pewno w kategorii polskiego driftingu. 2 i 9 ... w kto to ma kurwa wierzyć...
Ale poczytajcie komentarze na YT. 99% z nich naprawdę się tym jara, co za pierdolone bezmózgi.
@ Presty
Tyle pierdolenia, a polegles na samym poczatku. On na tym filmiku nie kieruje autem- siedzi na miejscu pasazera. Tak wiec caly twoj wywod jest o kant dupy...
Tyle pierdolenia, a polegles na samym poczatku. On na tym filmiku nie kieruje autem- siedzi na miejscu pasazera. Tak wiec caly twoj wywod jest o kant dupy...
Presty napisał/a:
Filmik trwa 01:51 i gość pierdoli jak potłuczony, nie potrafi sie skupić na tym co mówi i jednocześnie na jeździe, choć gula się jak emeryt.
Przecież to nie on prowadzi znawco -.^
Na słowa "pamietajcie, grubo albo wcale" w tym przypadku odrazu na mysl przyszedl mi art. 151 K.K.
„Kto namową lub przez udzielenie pomocy doprowadza człowieka do targnięcia się na własne życie, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5”
„Kto namową lub przez udzielenie pomocy doprowadza człowieka do targnięcia się na własne życie, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5”
Takich to powinno się legalnie utylizować dla dobra narodu.
youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
Też znałem takiego, co to przepisów nie przestrzegał, bo starzy kupili wymarzoną Suprę. Po roku zatrzymał się na latarni i dzisiaj ci sami starzy muszą mu pampersy zmieniać Na każdego przyjdzie czas. Limit szczęścia się w końcu wyczerpie.
No risk, no fun...
Co to jest kurwa za gówno.
Gość rzeczywiście jedzie jak emeryt uniaczem.
Gość rzeczywiście jedzie jak emeryt uniaczem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów