Frog potwierdza, że jazda na wprost to pedaliada. Albo grubo, albo wcale. Mam nadzieję, że niedługo będzie filmik tego Czorta i Bogusia jak grają w cykora na cargo.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Frog potwierdza, że jazda na wprost to pedaliada. Albo grubo, albo wcale. Mam nadzieję, że niedługo będzie filmik tego Czorta i Bogusia jak grają w cykora na cargo.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
znalazł się mędrzec polskich szos ..... patologia z grubszym portfelem
Aha czyli teraz będą zabawy w cykora z tirem? Bo jazda na wprost 300km/h to za mało. Ja pierdole. Jakiego trzeba mieć małego żeby wrzucać takie filmy do neta. Ktoś kto kocha motoryzację nie musi wrzucać filmików do netu ze swoimi wyczynami żeby się dowartościować.
Zabawni jesteście Wy . Chłop jest trollem z grubym portfelem i zapleczem "pleców" i robi to co robi, a Wy się spinacie.
Ludzie, tu jest sadistic a nie inny portal i chyba oto chodzi aby było sadystycznie, niebezpiecznie i wyłaniało się z czeluści ciemności. Swoją drogą wyłania się z czeluści ale głupoty.
Ludzie, tu jest sadistic a nie inny portal i chyba oto chodzi aby było sadystycznie, niebezpiecznie i wyłaniało się z czeluści ciemności. Swoją drogą wyłania się z czeluści ale głupoty.
Tu jest Sadistic, a na Sadisticu tylko niektórzy to pryszczate, gimbusowskie trolle.
Filmik trwa 01:51 i gość pierdoli jak potłuczony, nie potrafi sie skupić na tym co mówi i jednocześnie na jeździe, choć gula się jak emeryt.
Ale przez ten czas:
00:36 - wjazd na czerwonym świetle, brak zielonej strzałki
00:54 - wyprzedzanie na pasach
01:03 - zmiana pasów bez migacza (albo nie usłyszałem, a wcześniej słyszałem, dziwne, nie?)
01:06 - przejazd przez linię ciągłą
01:13 - zmiana pasów bez migacza (a jak za nim większy cwaniak niż Frog jedzie?)
01:16 - wjazd na żółtym świetle
01:25 - 01:28 - 2 x zmiana pasów bez migacza
01:50 - zmiana pasów bez migacza
I ten gostek ma imponować?
Komu?
Chyba ciołkom spod gminnej dyskoteki.
Skoro Frogu taki dobry jest, czemu go nie ma na rajdach, KJS-ach, i innych kręciołach?
Hej?
Taki Frogu może być przez chwilę moim forlauferem na higwayu (teraz mam lepszą rzecz bo Yanosika), ale w mieście takich jak ona się boję. I jako kierowca i jako pieszy.
PS: nie, nie mam bólu dupy.
Startowałem w wielu zawodach, wielu rajdowców to moi kumple, Kubicę poznałem jako 12-latka z tytułami kartinoweej ligi włoskiej (najlepszej na świecie), a obecnie upalam sprzęta 2,9 l z tych "bezpiecznych" i "luksusowych", no może mam pedalska służbówkę (czarne kółko z krzyżykiem) w pie... dieslu , ale często muszę (!) jeździć 300 konnym sportowym autem (nienawidzę tego, poważnie).
Filmik trwa 01:51 i gość pierdoli jak potłuczony, nie potrafi sie skupić na tym co mówi i jednocześnie na jeździe, choć gula się jak emeryt.
Ale przez ten czas:
00:36 - wjazd na czerwonym świetle, brak zielonej strzałki
00:54 - wyprzedzanie na pasach
01:03 - zmiana pasów bez migacza (albo nie usłyszałem, a wcześniej słyszałem, dziwne, nie?)
01:06 - przejazd przez linię ciągłą
01:13 - zmiana pasów bez migacza (a jak za nim większy cwaniak niż Frog jedzie?)
01:16 - wjazd na żółtym świetle
01:25 - 01:28 - 2 x zmiana pasów bez migacza
01:50 - zmiana pasów bez migacza
I ten gostek ma imponować?
Komu?
Chyba ciołkom spod gminnej dyskoteki.
Skoro Frogu taki dobry jest, czemu go nie ma na rajdach, KJS-ach, i innych kręciołach?
Hej?
Taki Frogu może być przez chwilę moim forlauferem na higwayu (teraz mam lepszą rzecz bo Yanosika), ale w mieście takich jak ona się boję. I jako kierowca i jako pieszy.
PS: nie, nie mam bólu dupy.
Startowałem w wielu zawodach, wielu rajdowców to moi kumple, Kubicę poznałem jako 12-latka z tytułami kartinoweej ligi włoskiej (najlepszej na świecie), a obecnie upalam sprzęta 2,9 l z tych "bezpiecznych" i "luksusowych", no może mam pedalska służbówkę (czarne kółko z krzyżykiem) w pie... dieslu , ale często muszę (!) jeździć 300 konnym sportowym autem (nienawidzę tego, poważnie).
a ja jestem za tym by debile dalej jeździły jak pojebani, będzie szum nie tylko w mediach ale spadających latarni z owiniętymi na nich BMW
Nie pochwalam tego, ale w jednym ma racje. Im więcej media nagłaśniają tę sprawę tym więcej takich Frogów, co wiadomo czym może skutkować.
Mam kurwa jedno pytanie.
Dlaczego wariat który zapierdala ponad 200km/h pomiędzy innymi autami w mieście, dalej legalnie może jeździć??
Takich jak on (bez względu na umiejętności, może być nawet mistrzem F1) powinni łapać, i lać pałami po kończynach, solidny, publiczny wpierdol raz na zawsze, by zniechęcił tych idiotów do takich głupowatych ''akcji''.
Jak ktoś chce pocisnąć, to niech pojedzie na tor, a ulica (nawet ta super gładziutka) nie jest miejscem do wariowania.
Dlaczego wariat który zapierdala ponad 200km/h pomiędzy innymi autami w mieście, dalej legalnie może jeździć??
Takich jak on (bez względu na umiejętności, może być nawet mistrzem F1) powinni łapać, i lać pałami po kończynach, solidny, publiczny wpierdol raz na zawsze, by zniechęcił tych idiotów do takich głupowatych ''akcji''.
Jak ktoś chce pocisnąć, to niech pojedzie na tor, a ulica (nawet ta super gładziutka) nie jest miejscem do wariowania.
Panowie na takich imbecyli jest sposób! Na mojej wiosce jest ograniczenie do 30 (w całej strefie), co prawda tutaj jest inna mentalność, dzieci bawią się na drodze, no i przyjechał do pracy w fabryce typowy polaczek -cebulaczek, po dwóch miechach kupił sobie japończyka i co on tu bedzię 30km/h japończykiem jeździł?!?!?! Raz przejechał 6 dyszek i nie wiadomo skąd i kiedy ktoś mu grabie pod koła wrzucił. Pojebał koło bo zanim wychamował to jeszcze zajebał w krawężnik, zaraz pieski przyjechały, przesłuchały świadków, samochód na lawetę, prawko zabrane na okres 3 lat i grzywna w wysokości, na polskie złotówki ok.2500zł. No i pokozaczył chłopak.
Drugi co tak popierdalał u nas po wiosce to ostatnio jak był w pracy, auto mu wycholowalismy na koniec wioski i zasypaliśmy śniegiem, chuj że policja jeździła i szukała auta, nie znaleźli, jak snieg stopnieje to się znajdzie XD
Drugi co tak popierdalał u nas po wiosce to ostatnio jak był w pracy, auto mu wycholowalismy na koniec wioski i zasypaliśmy śniegiem, chuj że policja jeździła i szukała auta, nie znaleźli, jak snieg stopnieje to się znajdzie XD
@up rozumiem że jesteś na emigrejszyni ale pewnie więcej czasu w życiu korzystałeś z polskiej edukacji więc to kurwa nie zwalnia z ortografii !
Frog to pedał i nikt go nie lubi
Kurwa dzwiek silnika tej mki to muzyka dla moich uszu.
@3up
Jeżeli zamierzasz robić porządki to zacznij od własnego podwórka drogi kolego, sam popełniłeś błąd - przed "ale" wstawiamy przecinek, nie wierzysz ? zerknij do słownika j.pol.
Jeżeli zamierzasz robić porządki to zacznij od własnego podwórka drogi kolego, sam popełniłeś błąd - przed "ale" wstawiamy przecinek, nie wierzysz ? zerknij do słownika j.pol.
o super typ. M3, jeździ tak, że wir w baku, nie wierzę, że nie jeździ po torze (byłby debilem jakby nie jeździł... oh wait), ale co z tego skoro pod maską marna stówka IQ. Pewnie dostaje w pizdę od kolegów na torze i męczy normalnych kierowców.
Pajac jednym słowem. Clown drogowy
Pajac jednym słowem. Clown drogowy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów