📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ja dobrze kurwa widzę, że oni próbują zatrzymywać auto, które jedzie na ich auto na śniegu ?
na początku myślałem że to popek nagrywa a ta baba się drze jak by miała z 3 latka, ja pierdolę
Po co tak drą mordę jest tam ktoś ślepy? Emocje jak pod ostrzałem tylko "allah akbar" brakowało.
lofix1 napisał/a:
szkoda, że to nie działa ze wszystkim co facet powie, np ciężko o to po powiedzeniu "chcę dziś w dupę"
Facet nigdy, ale to NIGDY nie powie "chcę dziś w dupę". Dlatego to nie działa. Chociaż Ty z chłopakiem penie nie macie takich oporów
Ta kobieta sprawia wrażenie jakby miała IQ tak maks 50 i po prostu wychwytywała pojedyncze wyrazy, powtarzając je po wielokroć, nie rozumiejąc jednocześnie ich znaczenia.
kuzwa tepa baba udaje znawce
No pewnie. Zajebisci ludzie jestescie. Wy byscie sie oczywiscie zachowali spokojnie w takiej sytuacji. Jakies cioty wpadalyby wam na nowego Forda Mondeo, ktorego kupiliscie miesiac temu a wy ze spokojem duszy patrzelibyscie jak go ostukuja. CHUJA. Pizdy jestescie i tyle, dobrzy w gebie, nic poza tym, w trupciach z poczatkow lat 90. Fakt, o takiego nie ma po co sie nawet drzec, bo samo i tak odpadloby po jakims czasie.
Lekki puchowy śnieg, przód/tył napęd i górski krajobraz. Ja się pytam, jakim trzeba być idiotą żeby nie założyć łańcuchów? a potem stoją takie baby i ryczą "uwaga uciekać!"
łeeee szkoda, że nie nagrywał dalej 5 minut później gość passatem przyjebał w seicento i skrócił go od przodu do fotela kierowcy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów