📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Chuja tam urwał.
uwaga sciszyć!
na chuj te baby tam
na chuj te baby tam
drą mordy jakby oni z 100km/h jechali a za nimi jakiś czołg z najeźdzcami
"ja to filmuje" - no właśnie, tempy ch*j zamisat filmowac i liczyc zderzone auta mógły podejść i ostrzegać, ew dużo szybciej dac jakis info kierowcom, ze bardzo ślisko i karambol.
Ale po co jak można przecież nagrywac.
"ja to filmuje" - no właśnie, tempy ch*j zamisat filmowac i liczyc zderzone auta mógły podejść i ostrzegać, ew dużo szybciej dac jakis info kierowcom, ze bardzo ślisko i karambol.
Ale po co jak można przecież nagrywac.
Jak mnie wkurwia ta baba!
Jezu jezu - kurwa niczym się nie różnią od ciapatych z ich allah akbarem.
Wiosna, wiosna,
wiosna ach to Ty...
wiosna ach to Ty...
na chuj baby powtarzaja to co facet powie? Tak jest zawsze!!!
@up ...no bo wiesz, to są baby.
paszczak47 napisał/a:
@up ...no bo wiesz, to są baby.
szkoda, że to nie działa ze wszystkim co facet powie, np ciężko o to po powiedzeniu "chcę dziś w dupę"
jak dzieci...
tyle krzyku i darcia ryja o nic...
że się trochę poobijają?? od tego mają ubezpieczenia AC no nie??
tyle krzyku i darcia ryja o nic...
że się trochę poobijają?? od tego mają ubezpieczenia AC no nie??
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów