Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
No pewnie. Zajebisci ludzie jestescie. Wy byscie sie oczywiscie zachowali spokojnie w takiej sytuacji. Jakies cioty wpadalyby wam na nowego Forda Mondeo, ktorego kupiliscie miesiac temu a wy ze spokojem duszy patrzelibyscie jak go ostukuja. CHUJA. Pizdy jestescie i tyle, dobrzy w gebie, nic poza tym, w trupciach z poczatkow lat 90. Fakt, o takiego nie ma po co sie nawet drzec, bo samo i tak odpadloby po jakims czasie.
Ja bym nie wpierdalał się nowiutkim samochodem na zadupie w taką pogodę
No pewnie. Zajebisci ludzie jestescie. Wy byscie sie oczywiscie zachowali spokojnie w takiej sytuacji. Jakies cioty wpadalyby wam na nowego Forda Mondeo, ktorego kupiliscie miesiac temu a wy ze spokojem duszy patrzelibyscie jak go ostukuja. CHUJA. Pizdy jestescie i tyle, dobrzy w gebie, nic poza tym, w trupciach z poczatkow lat 90. Fakt, o takiego nie ma po co sie nawet drzec, bo samo i tak odpadloby po jakims czasie.
Twój nowy samochód po 10 latach będzie gnił ,a ty będziesz się zastanawiał czemu ten "trupcio" z lat 90 jeszcze nie gnije.
drą mordy jakby oni z 100km/h jechali a za nimi jakiś czołg z najeźdzcami
"ja to filmuje" - no właśnie, tempy ch*j zamisat filmowac i liczyc zderzone auta mógły podejść i ostrzegać, ew dużo szybciej dac jakis info kierowcom, ze bardzo ślisko i karambol.
Ale po co jak można przecież nagrywac.
a chuj go już tam obchodzi jak parę razy dostał a odszkodowanie i tak będzie. pokameruje, wrzuci na youtube'a, może i tam zapłacą
Twój nowy samochód po 10 latach będzie gnił ,a ty będziesz się zastanawiał czemu ten "trupcio" z lat 90 jeszcze nie gnije.
Stereotyp Forda? Prosta kurwa i polska miernota sie tak o tej marce wypowie. Jezdzilem tymi autami i powiem jedno - solidne, trzymajace sie drogi samochody. Powodzenia Ci gosciu w Twoim peugeocie z dupy, ktory w poslizg wpada na byle luku.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów