Bardziej pojebanego mixu nie widziałem, ale urwał mi żuchwę podczas śmiechu zwłaszcza, gdy koleś wskakiwał do basenu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Kurwa ile jeszcze tego bedzie ?
aż nie mam ochoty tego komentować...
to juz nie jest smieszne
Kurwa mać, autor wyraźnie zaznaczył, co to za filmik, po chuj zatem oglądaliście, żeby powyładowywać swoją frustrację w komentarzach? Bo innego wyjścia nie widzę... Skończcie zatem proszę z pierdoleniem typu "to już nie jest śmieszne", "wypierdlać z tym", bo wg mnie to żenujące. Chce, to oglądam, nie to olewam i tyle. Tym bardziej, że film jest dobrze opisany i otagowany...
Kurwa mać, autor wyraźnie zaznaczył, co to za filmik, po chuj zatem oglądaliście, żeby powyładowywać swoją frustrację w komentarzach? Bo innego wyjścia nie widzę... Skończcie zatem proszę z pierdoleniem typu "to już nie jest śmieszne", "wypierdlać z tym", bo wg mnie to żenujące. Chce, to oglądam, nie to olewam i tyle. Tym bardziej, że film jest dobrze opisany i otagowany...
Te teksty będą mnie rozwalać do końca świata, za każdym razem XD.
tak, prawda, narzekaja, smieja sie przed ekranem ale potem pisza ,ze "nie smieszne" bo tak wypada napiasc prawdziwemu sadyscie...
ja sie smieje za kazdym razem, im glupsze tym lepsze i chuj. piwko dla ciebie za film.
Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś, albo nie ..."
Jerome Le Banner
ja sie smieje za kazdym razem, im glupsze tym lepsze i chuj. piwko dla ciebie za film.
Komercha. Robią się tu demotywatory. Dzieci robią burdel, bo liczą, ze dostaną plusiiiiczkii... (piwa...) aghr.... gdzie się podział stary dobry sadistic, bez rzucania się "było" i "to nie jest śmieszne"....
Przecież, kurwa, sadistik nie ma być śmieszny, tylko, kurwa, sadystyczny. -.-!
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów