📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Hmm u nas gdyby nie Putin też byśmy śpiewali w maseczkach i chuj wie co jeszcze...
PutinToSmiec napisał/a:
Experyment to odjebali Twoi starzy dymając sie po kwasie i denaturacie 9 miesiecy przed Twoimi narodzinami:-D
Ty oszukana debilna kurwo kowidowa. Zgin przepadnij
a puściłeś kiedyś pawia w kasku motocyklowym ???
jak myślisz jaki masz wybór podczas jazdy ???
jak myślisz jaki masz wybór podczas jazdy ???
ZaSwojePiję napisał/a:
Ty oszukana debilna kurwo kowidowa. Zgin przepadnij
Toć to jakaś zwykła i do tego pocieszna tępa bandera
PutinToSmiec napisał/a:
Experyment to odjebali Twoi starzy dymając sie po kwasie i denaturacie 9 miesiecy przed Twoimi narodzinami:-D
Jesteś tak bezdennie głupi, że aż mi się repertuar wyzwisk wyczerpał, ale sądząc po nicku nie powinieneś być aż takim debilem.
Spierdolili to równo. Jakby zaczęli wszyscy haftować w rytm to by było lepsze od tego rzępolenia.
W maseczce chociaż jest anonimowa więc może rzygać do woli
Ktoś tu dymał się bez zabezpieczenia 2 tygodnie wcześniej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów