📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
w maseczkach ja pierdole kurwa......
A co, oni mieli śpiewać z maskami na ryjach? Eksperyment medyczny/eksperyment społeczny doszedł do bandy spierdolenia. Pani wyraziła ekspresyjny komentarz w temacie.
Soczysty występ.
Nie wiem ale jakoś czekalem na zawalenie się tego podestu. No cóż
Halman napisał/a:
aż jej się przez maseczkę ulało...
czytała twoje wypociny, i tak dziwne że sie tylko ulało. pewnie twoja matkai kocha swego bekarta
w ciązy jest i tyle
Manolito666 napisał/a:
A co, oni mieli śpiewać z maskami na ryjach? Eksperyment medyczny/eksperyment społeczny doszedł do bandy spierdolenia. Pani wyraziła ekspresyjny komentarz w temacie.
To wtenczas ewentualnie w trakcie .
Experyment to odjebali Twoi starzy dymając sie po kwasie i denaturacie 9 miesiecy przed Twoimi narodzinami:-D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów