tu już nawet nie robi się smutno; tragedia rodem z dzieciarni, nie wiem ile macie lat ludzie i chuj mnie to obchodzi.
Skoro jednak uważacie się za dorosłych, to skończcie swój żywot jak najszybciej bo z takimi niskolotnymi tekstami oraz poziomem zamknięcia jak, i zacofania jesteśmy dalej za afryką.
Padło tu ja na razie jedno mądre zdanie
"Wszystko jest dla ludzi mądrych bo tylko oni znają umiar i wiedza kiedy przestać. Bo głupi się zatraci i sam siebie będzie oszukiwał"
To się również tyczy wypisywania idiotyzmów w internetach.
Każdy ponad każdym i wszyscy najmądrzejsi.
Twoja wolność kończy się tam gdzie zaczyna moja; jeżeli wszyscy muszą myśleć jak jeden przykładowy "idiota", a każde odstępstwo od stereotypu jest "hejterstwem" trollowaniem itd to tylko dowód na to jak pięknie jesteście zmanipulowani i zamknięci do worka wspólnego worka z w.w napisem na i.
Sam pomysł zabraniania czegokolwiek drugiej osobie to szczyt absurdu ( nie, gwałcenie jest fe) i poza paroma prostymi prawami jak np 10 przykazań nic więcej nie jest potrzebne.
To właśnie przez idiotów, którzy wsadzają kutasa w kontakt, albo wpierdalają wacik nasączony spirytusem w dupsko są takie idiotyczne przepisy, regulacje i straszne słowo "narkotyki".
Jarajcie, chlejcie, ćpajcie co tam chcecie - nic nikomu do tego; macie z tym problem idźcie do lekarza.
Ograniczanie czyichkolwiek praw to szczyt skurwysyństwa, a zamiast walczyć tu (nawet kurwa nie mam pojęcia po co - pokazać kto ma kozackie teksty? ) weźcie się kurwa w garść i walczcie o swoje prawa, nawet samą postawą.
Władza chce żebyście byli podzieleni i pięknie to widać po tych setkach spływających jadem komentarzy
dzień dobry