📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak się przesadzi to się rzyga jak po wódce.
~agoth napisał/a:
On po prostu kaszlał przy wypuszczaniu. Amator + debil
agoth napisał/a:
nie słyszałem o takim przypadku
jarało się ooo jarało i jarało i nie żygało ba ganja ma działanie przeciwwymiotne
Widziałem pare razy jak się ludzie zrzygali przy paleniu. Wystarczy ze buch źle siądzie, a często źle siada jak już jest sie tak upierdolonym, ze nie kontroluje się wdechu. Patrząc na oczy tego gościa na filmiku to nie był to pierwszy buszek.
Raczej nie Amator... Rzyganie to nie kasłanie i odkrztuszanie. Rzyganie to efekt zwrotny że... "Organizm już nie może przyjmować więcej danej substancji"... Więc przyjmuje tego za dużo. Dobry przykład że inhalacja ziołem nie jest naturalna dla człowieka.
~agoth napisał/a:
no nie bardzo ... ale ktoś tu chyba próbował niezłego mixa ahhahah
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów