Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie policji tylko milicji tam jest ruski kraj
"ja pierdolę to nasz"
Uszy się myje, a nie pizga o umywalkę. Koleś mówi: "ja pierdzielę".
Szkoda .... tragedia ... i AXN nie dziala :/ a na poważnie MIEDZYNARODOWAY wstyd ..... nie bylo pieniedzy na inny samolot ... ciekawe czy teraz sie znajda
ja pierdole wszedzie sami znawcy. Mechanikiem byles ze wiesz w jakim stanie jest samolot sa ludzie do tego powolani ktorzy zbadaja co bylo przyczyna czy samolot czy pogoda czy blad pilota
a wstyd to ze sa takie trole kosmate jak ty w polsce i wiecznie narzekaja na cos
[ Komentarz dodany przez: Centurion: 2010-04-10, 23:18 ]
choćby po to żeby był na głównej i żeby ludzie go obejrzeli, bo chyba warto?
1) chujowe lotnisko
2) chujowe warunki
3) presja na pilotów
Złe warunki pogodowe, piloci chcą lądować w innym mieście. Jednak kaczor wkurwiony mówi, że to ważna uroczystość i nie może się spóźnić. Piloci nie chcą stracić posadki więc próbują.
Podczas próby, pilot wiedział że nie wyląduje, więc w ostatniej chwili daje gaz na maxa, i podnosi samolot do góry w celu zawrócenia i wykonania manewru ponownie. Normalna procedura. Jednak gdy silniki pracują na całej pycie to:
- albo wlatuje tam ptaszek
- albo zahacza silnikiem o drzewo (Tupolew ma silniki z tyłu, a podczas wznoszenia dupa jest na dole)
Tak czy owak silniki się psują a samolot zaczyna szybko opadać w lasek. I tak beznadziejnie głupio ginie nasza śmietanka
Podejść mogło być kilka. W grę może również wchodzić utrata paliwa, ale wątpię.
niestety, ale moim zdaniem przyczyna katastrofy jest zbyt banalna i głupia ;/ :
1) chujowe lotnisko
2) chujowe warunki
3) presja na pilotów
Złe warunki pogodowe, piloci chcą lądować w innym mieście. Jednak kaczor wkurwiony mówi, że to ważna uroczystość i nie może się spóźnić. Piloci nie chcą stracić posadki więc próbują.
Podczas próby, pilot wiedział że nie wyląduje, więc w ostatniej chwili daje gaz na maxa, i podnosi samolot do góry w celu zawrócenia i wykonania manewru ponownie. Normalna procedura. Jednak gdy silniki pracują na całej pycie to:
- albo wlatuje tam ptaszek
- albo zahacza silnikiem o drzewo (Tupolew ma silniki z tyłu, a podczas wznoszenia dupa jest na dole)
Tak czy owak silniki się psują a samolot zaczyna szybko opadać w lasek. I tak beznadziejnie głupio ginie nasza śmietanka
Podejść mogło być kilka. W grę może również wchodzić utrata paliwa, ale wątpię.
hahaha no nie moge chlopaku zacznij pisac scenariusze do filmow
kolejny znawca ktory wie co sie dzialo na pokladzie samolotu po co pisac co kogo zdaniem bylo przyczynal stala sie tragedia i skoncze z tym oczernianiem i domniemaniem kto zawinil i co sie stalo
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów