📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Filmik był dziś w kółko odtwarzany we wszystkich stacjach, nie tylko polskich ale i zagranicznych (tu prawie wszystkich i może nie w kółko). Podkładu dźwiękowego nie słyszałem.
Krótko mówiąc... OJAPIERDOLE
To nagranie dziennikarza, który dotarł na miejsce zdarzenia jeszcze przed wszystkimi innymi, bo był w hotelu kilka km od miejsca tragedii. Jadąc tu nawet nie wiedział, że to polski samolot, a tym bardziej - kto nim leciał...
To tylko tak kilka słów opisu.
To nagranie dziennikarza, który dotarł na miejsce zdarzenia jeszcze przed wszystkimi innymi, bo był w hotelu kilka km od miejsca tragedii. Jadąc tu nawet nie wiedział, że to polski samolot, a tym bardziej - kto nim leciał...
To tylko tak kilka słów opisu.
bobasse hahaha ale dowaliłeś wiedzą! Dziennikarzowi który tam był pierwszy zabrano nagranie i faktycznie był jedną z pierwszych osób które tam sie pojawiły! To nagranie jest ekipy filmowej która tam trafiła juz chwile po wypadku, widać z resztą że dogaszają już resztki. Jak nie potraficie słuchać ze zrozumieniem to się nie wypowiadajcie bo ludzi w błąd wprowadzacie!
W pewnym momencie miał sporo do przemyślenia.
czy on w 42 sekundzie puścił bąka?
Ja dziś w TV słyszałem, jak się wypowiadał jakiś dziennikarz, że schował taśmę przed tym jak go zatrzymano. Nie wiem czy to ten o którego chodzi dla bobasse. Zresztą dziś była masa sprzecznych informacji więc nie wiadomo komu wierzyć...
Żygać mi sie chce jak słysze o tej tragedi...... Fakt straszne i wogóle ale kurwa... ILE MOŻNA ??
WoNsz12 napisał/a:
hmm ciekawe czy nakreca Katyn 2 ...
Nakręcą o tym jak moderatorzy sadsitica pomordowali wszystkich użytkowników piszących bzdury...
Korespondent z moskwy podaje prawdziwą wersję tragedii narodowej: Pilot leciał najebany w 3 dupy razem z całym cyrkiem w ruskim kukuruźniku. Byli W drodze do zazibaru. Nagle jednemu z murzynów napędzających silnik ujebały się pedały, a jemu kompanowi zachciało się lać, więc wystawił pałę która zachaczyła o drzewa, z powodu tarcia samolot sie zapalił, na szczęscie jaruzelski się utopił bo leciał za samolotem na sznurku na nartach wodnych.
Premier żałoba, bo prezydent zmarł śmiercią męczeńską w płomieniach samolotu. Dlatego zakazał przez miesiąc sprzedaży w restauracjach pieczonych kaczek. Z samolotu uratowali się jedynie murzyni z pozostałych silników, bo wyskakując z samolotu złapali się lian wiszących na drzewach i uciekli na wolność. Założę się ze tusk teraz trzepie gruchę z radości.....
Premier żałoba, bo prezydent zmarł śmiercią męczeńską w płomieniach samolotu. Dlatego zakazał przez miesiąc sprzedaży w restauracjach pieczonych kaczek. Z samolotu uratowali się jedynie murzyni z pozostałych silników, bo wyskakując z samolotu złapali się lian wiszących na drzewach i uciekli na wolność. Założę się ze tusk teraz trzepie gruchę z radości.....
Nemir0d teraz ty się nie popisałeś wiedzą to nie jest nagranie ekipy filmowej. Bo po pierwsze potem wozy strażackie nie jechały na sygnałach, po drugie ekipy filmowe musiały omijać kordony policji których tu nawet w oddali się nie da zauważyć, po trzecie późniejsze ekipy wiedziały ze był wypadek polskiego samolotu i po czwarte potem kręciło się tam mnóstwo policjantów i żołnierzy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów