📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
jaka amerykańska spasiona świnia... masakra
Tam w Ameryce nie ma normalnych kobiet?
przytyła
Wybieram... Film !
[img:fe12c2d772]http://flagcounter.com/count/fcLiO7/bg=0000CC/txt=FFFFFF/border=000000/columns=2/maxflags=12/viewers=0/labels=0/[/img:fe12c2d772]
ach, ach, dobrze, ze mamy na sadisticu samych umięśnionych, przystojnych, zadbanych panow !
hej hej ~Gondone sugerujesz ze nie jestem umięsniony?
hej hej Baalp, sugerujesz żeby Ci obciągnąć, gdyby było inaczej?
łał twój pierwszy post i od razu z propozycją dla mnie? Cool ale troche mnie to zawsztydza
podatny na sugestię jak dziecko ;D
nie wstydź się, to ludzki odruch
nie wstydź się, to ludzki odruch
raczej niedowiarek tam jest znak zapytania i wcale nie postawiony przez przypadek A co do wstydu... to dlatego że ja taki nieśmiały jestem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów