Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak jest jak się jedzie w dzicz na wycieczkę.
Ciekawe skąd ten pociąg. do"Ciekawe jak wygląda miasto płynące gównem, spędzam tam swój jedyny wolny czas"/
Czy dzikusy dbają o nakrycie głowy? Jeśli jedziesz do kogoś w gości, to respektujesz jego zasady, czy narzucasz swoje?
Patrząc na wydarzenia w Niemczech i w sumie całej Europie oraz na Wyspach Brytyjskich, zastanawiam się czy to jest pytanie retoryczne przepełnione sarkazmem czy Ty tak na poważnie.... Nie odpowiadaj bo się boję i nie będę spał po nocach.
[ Dodano: 2024-09-30, 23:57 ]
Ich baby chodzą całe w szmatach i na łbie więc młode byki w sandałach spierdalają do Europy, bo baby chodzą z dupami i cycami na wierzchu, a rządy płacą socjal
A jak się zgwałci jakąś babę to zamiast smażyć się w oponach na ulicy dostajesz pokój w hotelu z wyżywieniem i pokojem rekreacyjnym
Kurwa, jaki ten system u Nas jest piękny i humanitarny Chuj w dupę temu kto go wymyślił
Zakładając, że to Bangladesz, to nie ganiają jej za strój. Trochę pojeździłem po "dzikich" krajach i wbrew pozorom:
-Bangladesz jest dość otwarty i tolerancyjny, używając standardów krajów muzułmańskich
-Nawet w Iranie taki strój byłby akceptowalny u białej kobiety z zagranicy
-Najczęściej czepiają się za dekolt, brak rękawów i mini, tu nic nie ma takiego
-jak już się czepiają, to w miejscach świętych. Na ulicy nigdy (!) nie spotkałem, aby więcej ludzi się przypierdalało do takiego stroju
-tu przypierdalają się dzieciaki. "strażnikami moralności" są raczej mężczyźni, częściej stare dziady.
Reasumując, śmierdzi mi to karyną, która wcześniej nakręciła jakąś gównoburze, np opierdalając dzieciaka za żebranie nachalne (to akurat standard)
Pracowałem u ciapaka z Bangladeszu i muszę przyznać ci rację. Zagorzały muzułmanin, 5 razy dziennie na zapleczu dywanik rozwinięty i jechane z modłami, ale jak mu powiedziałem, że jestem twardym ateistą nie miał żadnego problemu, dalej okazywał mi szacunek jak każdemu innemu. Są tolerancyjni i to w tym zdrowym znaczeniu, zero uprzedzeń bo wierzysz w coś innego albo w nic, jesteś dla nich po prostu człowiekiem jak każdy inny
[ Dodano: 2024-10-01, 10:10 ]
Cały nasz problem to postrzeganie wszystkich ciapatych przez pryzmat kilku grup które najgłośniej drą ryja, podczas gdy 90% z nich mijamy na ulicy nawet o tym nie wiedząc bo żyją jak każdy inny. Zlot oburzonych debili nie potrafiących czytać ze zrozumieniem za 3, 2, 1...
Czy dzikusy dbają o nakrycie głowy? Jeśli jedziesz do kogoś w gości, to respektujesz jego zasady, czy narzucasz swoje?
Chiala zrobic tak jak oni u niej czyli miec wyjebane, no ale nie mieli tolerancji.
Tak wgl to niech się cieszy ze nie dopierdolili jej kamieniami.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów