Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Piesinger 2024-09-30, 22:38 3
Ich baby chodzą całe w szmatach i na łbie więc młode byki w sandałach spierdalają do Europy, bo baby chodzą z dupami i cycami na wierzchu, a rządy płacą socjal
Zgłoś
Jason76 2024-09-30, 22:39 2
Czachulek napisał/a:

Tak jest jak się jedzie w dzicz na wycieczkę.

Ciekawe skąd ten pociąg. do"Ciekawe jak wygląda miasto płynące gównem, spędzam tam swój jedyny wolny czas"/
Zgłoś
koolowsky 2024-09-30, 23:17 2
No to nie ma co tam jeżdzić. Niech zdychaja z głodu
Zgłoś
Pietrushka 2024-09-30, 23:55 3
Bart47 napisał/a:

Czy dzikusy dbają o nakrycie głowy? Jeśli jedziesz do kogoś w gości, to respektujesz jego zasady, czy narzucasz swoje?

Patrząc na wydarzenia w Niemczech i w sumie całej Europie oraz na Wyspach Brytyjskich, zastanawiam się czy to jest pytanie retoryczne przepełnione sarkazmem czy Ty tak na poważnie.... Nie odpowiadaj bo się boję i nie będę spał po nocach.

[ Dodano: 2024-09-30, 23:57 ]
Piesinger napisał/a:

Ich baby chodzą całe w szmatach i na łbie więc młode byki w sandałach spierdalają do Europy, bo baby chodzą z dupami i cycami na wierzchu, a rządy płacą socjal

A jak się zgwałci jakąś babę to zamiast smażyć się w oponach na ulicy dostajesz pokój w hotelu z wyżywieniem i pokojem rekreacyjnym
Kurwa, jaki ten system u Nas jest piękny i humanitarny Chuj w dupę temu kto go wymyślił
Zgłoś
Piotero1122 2024-10-01, 9:13 3
Wypada w europie zacząć zrywać im te szmaty z łbów
Zgłoś
TrzeciaPyraNaTaczce 2024-10-01, 10:08 2
EksporterZła napisał/a:

Zakładając, że to Bangladesz, to nie ganiają jej za strój. Trochę pojeździłem po "dzikich" krajach i wbrew pozorom:
-Bangladesz jest dość otwarty i tolerancyjny, używając standardów krajów muzułmańskich
-Nawet w Iranie taki strój byłby akceptowalny u białej kobiety z zagranicy
-Najczęściej czepiają się za dekolt, brak rękawów i mini, tu nic nie ma takiego
-jak już się czepiają, to w miejscach świętych. Na ulicy nigdy (!) nie spotkałem, aby więcej ludzi się przypierdalało do takiego stroju
-tu przypierdalają się dzieciaki. "strażnikami moralności" są raczej mężczyźni, częściej stare dziady.
Reasumując, śmierdzi mi to karyną, która wcześniej nakręciła jakąś gównoburze, np opierdalając dzieciaka za żebranie nachalne (to akurat standard)

Pracowałem u ciapaka z Bangladeszu i muszę przyznać ci rację. Zagorzały muzułmanin, 5 razy dziennie na zapleczu dywanik rozwinięty i jechane z modłami, ale jak mu powiedziałem, że jestem twardym ateistą nie miał żadnego problemu, dalej okazywał mi szacunek jak każdemu innemu. Są tolerancyjni i to w tym zdrowym znaczeniu, zero uprzedzeń bo wierzysz w coś innego albo w nic, jesteś dla nich po prostu człowiekiem jak każdy inny

[ Dodano: 2024-10-01, 10:10 ]
Cały nasz problem to postrzeganie wszystkich ciapatych przez pryzmat kilku grup które najgłośniej drą ryja, podczas gdy 90% z nich mijamy na ulicy nawet o tym nie wiedząc bo żyją jak każdy inny. Zlot oburzonych debili nie potrafiących czytać ze zrozumieniem za 3, 2, 1...
Zgłoś
sorra18 2024-10-01, 16:45 1
Bart47 napisał/a:

Czy dzikusy dbają o nakrycie głowy? Jeśli jedziesz do kogoś w gości, to respektujesz jego zasady, czy narzucasz swoje?

Chiala zrobic tak jak oni u niej czyli miec wyjebane, no ale nie mieli tolerancji.
Zgłoś
LongTrail 2024-10-02, 6:39
Nadal mam wielką ochotę podróżować do obcych krajów i zarabiać na egzotycznych chorobach. Umieranie i jakiś burdel trzeciego świata będą dla mnie całkowicie w porządku.
Zgłoś
xMichaUx 2024-10-02, 19:38 1
Zgłoś
szwarc_one 2024-10-02, 20:28
Wg mnie jak gdzieś jedziesz to szanuj kulturę, obyczaje i zasady. Nie umiesz się dostosować to hak ci w srak. To samo się tyczy Ukraińców.
Tak wgl to niech się cieszy ze nie dopierdolili jej kamieniami.
Zgłoś
RSTB30 2024-10-03, 11:19
baby lubią ciapaków więc jebać ich bardzo dobrze baba lubi być kurwiona powinni jej najebać i ją zgwałcić
Zgłoś
michal22 2024-10-05, 17:53
I właśnie dlatego póki nie zwiedzę wszystkich cywilizowanych, atrakcyjnych turystycznie krajów, nie wybiorę się do żadnego kraju, gdzie nie ma szacunku dla ludzi z cywilizowanej części świata. Jakoś nie mam zamiaru finansować ich pierdolnika, żeby później chwalić się przed znajomymi w jakim to wyjątkowym pierdolniku byłem.
Zgłoś
Arietis 2024-10-13, 14:56
Ta pani jest też Bangladeszu była fanką poprzedniego ministra (dyktatora), który został obalony. Ponoć za jego rządów dużo osób zginęło. Akurat w ten dzień przypadały urodziny tego dyktatora. Jak zauważycie ma tort i podpublike pokazuje se obchodzi jego urodziny. Dlatego ludzie ją atakują. To tak jakby w Polsce ktoś w śród ludzi obchodził urodziny Hitlera, stali lub Bandery.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem