📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:27

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Miało być tak wspaniale, orientalni książęta, prawdziwa demokracja, jedzenie smażone na chodniku...
To musi być fejk bo przecież Kinga Rusin nic takiego nie pokazywała w TV
Przecież to mili, uczynni i otwarci na przybyszów ludzie.

Czachulek napisał/a:
Tak jest jak się jedzie w dzicz na wycieczkę.
Czy dzikusy dbają o nakrycie głowy? Jeśli jedziesz do kogoś w gości, to respektujesz jego zasady, czy narzucasz swoje?
Po prostu nie spodobała im się jakaś tępa k🤬a z telefonem wartym roczną średnią pensję przyklejonym do ręki wielka podróżniczka. Pies ją j🤬 tych dzikusów też
@Bart47: To chyba jakaś dziwna moda wśród kozojebców w UE, która pewnie szybko przeminie

Zakładając, że to Bangladesz, to nie ganiają jej za strój. Trochę pojeździłem po "dzikich" krajach i wbrew pozorom:
-Bangladesz jest dość otwarty i tolerancyjny, używając standardów krajów muzułmańskich
-Nawet w Iranie taki strój byłby akceptowalny u białej kobiety z zagranicy
-Najczęściej czepiają się za dekolt, brak rękawów i mini, tu nic nie ma takiego
-jak już się czepiają, to w miejscach świętych. Na ulicy nigdy (!) nie spotkałem, aby więcej ludzi się przyp🤬alało do takiego stroju
-tu przyp🤬alają się dzieciaki. "strażnikami moralności" są raczej mężczyźni, częściej stare dziady.
Reasumując, śmierdzi mi to karyną, która wcześniej nakręciła jakąś gównoburze, np op🤬lając dzieciaka za żebranie nachalne (to akurat standard)
-Bangladesz jest dość otwarty i tolerancyjny, używając standardów krajów muzułmańskich
-Nawet w Iranie taki strój byłby akceptowalny u białej kobiety z zagranicy
-Najczęściej czepiają się za dekolt, brak rękawów i mini, tu nic nie ma takiego
-jak już się czepiają, to w miejscach świętych. Na ulicy nigdy (!) nie spotkałem, aby więcej ludzi się przyp🤬alało do takiego stroju
-tu przyp🤬alają się dzieciaki. "strażnikami moralności" są raczej mężczyźni, częściej stare dziady.
Reasumując, śmierdzi mi to karyną, która wcześniej nakręciła jakąś gównoburze, np op🤬lając dzieciaka za żebranie nachalne (to akurat standard)
Takie zderzenie z życiem. Amerykańska ciemnociara pojechała do gównostanu żeby wszystkim pokazać jaki to wspaniały kraj i ludzie a tu c🤬j, gówno jak wszyscy normalni ludzie mówili ale najlepiej palić dalej frana że jest ok i że nic się nie dzieje 😉
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie