no i co cofnęli czy nie cofnęli? czekamy wszyscy na odpowiedz od której zależy nasze życie
Czekany na twoje zjebane opisy do twoich zjebamych filmów którymi zaśmiecasz sadistika.
Ale w sumie to nie widzę powodu żeby mieli to cofnąć
ładunek musi być zamocowany do pojazdu, a tu jest ładunek do ładunku i jeszcze do kolejnego. Byłem kiedyś przy takiej inspekcji i tłumaczyli chłopu, że każdy z tych pojazdów musiałby być spięty bezpośrednio do tej lawety
no i co cofnęli czy nie cofnęli? czekamy wszyscy na odpowiedz od której zależy nasze życie
Pewnie jak zjedzie z promu to odpisze, bo na morzu internet jest za drogi.
Ja bardzo chwałę taka inwencję twórcza, każdy chce żyć i nie powinno się go ograniczać. (W miarę bezpieczeństwa)
Politycy , to największe ścierwa budują za 800 tys toaletę np w białymstoku, która kilka miesięcy później jest przeznaczona do rozbiórki , park palet w wawie, plac zabaw że złomem o wadze 1tony za koszt 500 tys... Itd
Tak działa ktoś prywatnie, za publiczna kasę ten sam ładunek by płynął 4 różnymi promami wynajętymi wylacznie pod każdy z tych pojazdów z osobna.
Ja bardzo chwałę taka inwencję twórcza, każdy chce żyć i nie powinno się go ograniczać. (W miarę bezpieczeństwa)
Politycy , to największe ścierwa budują za 800 tys toaletę np w białymstoku, która kilka miesięcy później jest przeznaczona do rozbiórki , park palet w wawie, plac zabaw że złomem o wadze 1tony za koszt 500 tys... Itd
Plandekę by zarzucił, to może by się udało.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów