Przyczyna porażki?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Do samej Angeli nic nie mam bo jest bardzo inteligentną kobietą, ale niemców (celowo z małej) bym wszystkich przepuścił przez komin w Oświęcimiu...
a potem mały Niemiec za 70 lat pomyśli sobie:
-polaków wszystkich bym przez komin w Oświęcimiu przepuścił i koło się zamyka. (celowo z małej)
-polaków wszystkich bym przez komin w Oświęcimiu przepuścił i koło się zamyka. (celowo z małej)
porażki? Od kiedy srebro jest porażką?
Niech mi ktoś powie, o co chodzi z tą Merkelową o.O Nie jestem trendi i dżezi i nie wiem, co on takiego powiedział o niej, że to niby przesądziło. Chodzi o tą książkę, że niby merkelka nie przypadkiem kanclerzem została?
Niech mnie ktoś oświeci proszę, bo kompletnie nie łapię, o co cały ten raban :<
Niech mnie ktoś oświeci proszę, bo kompletnie nie łapię, o co cały ten raban :<
@up
Tak, o książkę chodzi. Niby żaden raban, ale dla Tuskowych Ogarów z TVNu temat na tydzień.
Tak, o książkę chodzi. Niby żaden raban, ale dla Tuskowych Ogarów z TVNu temat na tydzień.
dodawać sobie możecie żart na temat klubów politycznych i związanych z nimi osobami ale czemu takie żarty są dodawana tylko lub najczęściej na temat PiS-u i Kaczyńskiego ,a nikt z PO czy Palikota się nie śmieje zwłaszcza że robi z siebie kompletnego debila i oszusta
@ExaDeR
Bo siedzącemu na zmywaku na Wyspach przeciętnemu Tuskofanowi jest prościej ze względu na ograniczony iloraz inteligencji wymyślić coś, co rozbawi gimbusów*, którzy 4 lata temu wybrali nam PO, a teraz do tego w pakiecie dodali Gasipsa.
*A dla pierwszego niedojebanego adoratora POjebów, który chciałby mnie poprawić, że gimbusy nie mogą głosować spieszę z wyjaśnieniem, że chodzi mi o stan umysłu, a nie obecność na danym szczeblu edukacji i o gimbusów, którzy głosują nie wiedząc na co tak naprawdę głosują.
Bo siedzącemu na zmywaku na Wyspach przeciętnemu Tuskofanowi jest prościej ze względu na ograniczony iloraz inteligencji wymyślić coś, co rozbawi gimbusów*, którzy 4 lata temu wybrali nam PO, a teraz do tego w pakiecie dodali Gasipsa.
*A dla pierwszego niedojebanego adoratora POjebów, który chciałby mnie poprawić, że gimbusy nie mogą głosować spieszę z wyjaśnieniem, że chodzi mi o stan umysłu, a nie obecność na danym szczeblu edukacji i o gimbusów, którzy głosują nie wiedząc na co tak naprawdę głosują.
Taka tradycja na Sadisticu, smiejemy sie z ulomnych. A ze prezio wiedzie prym i wali jakies smiechu warte smenty co chwila to wiecej tematow o Pisie.
@NobliwyWojak myślę, że ci w Anglii na zmywaku mają raczej wyjebane na nasz rząd... Po prostu śmieszniej się śmiać z niedorozwiniętych
@Dzoshu
Naucz się trepie czytać ze zrozumieniem, bo błysnąłeś właśnie typowo PeOfilską yntelygencjom. Nie pisałem o tym kto ma na co wyjebane, tylko komu jest dobrze sobie zwalić obserwując jak banda gimbusów turla się rozbawiona jego rysunkiem.
@vajron
Rozumiem, że w podobny sposób starzy próbowali ci przez lata wyjaśnić dlaczego inne dzieci w szkole wytykają cię palcami?
Naucz się trepie czytać ze zrozumieniem, bo błysnąłeś właśnie typowo PeOfilską yntelygencjom. Nie pisałem o tym kto ma na co wyjebane, tylko komu jest dobrze sobie zwalić obserwując jak banda gimbusów turla się rozbawiona jego rysunkiem.
@vajron
Rozumiem, że w podobny sposób starzy próbowali ci przez lata wyjaśnić dlaczego inne dzieci w szkole wytykają cię palcami?
a właśnie mam jeszcze takie pytanie czy ktoś z waszych znajomych rodziny głosował na palikota bo jak na moje to jest już nie możliwe że 10 % wyborców to kompletni idioci którzy nie wiedzieli na co i kogo głosowali
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów