Obejrzałem w google fotki z wnętrza dustera i ni chuja nie wiem co się odjebało.
Obejrzałem w google fotki z wnętrza dustera i ni chuja nie wiem co się odjebało.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oddalasz się na 20 m i auto gaśnie.
Wiewór, ja cię nie mogę rozgryźć. Na pospolitego trolla wypowiadasz się zbyt mało kontrowersyjnie.
Bo nie jestem pospolitym trollem.
Immobiliser tak nie dziala, to nowy system bezkluczykowy tak dziala, ale facet musial zgasic silnik. Bo na odpalonym zlodziej by odjechal.
Mój tak działa, mam kartę w kieszeni, jak mnie wysadzą , odjadą 100m to sinik gaśnie i nie daje się go odpalić. Tzw. Karta Speed działa niezależnie od systemu bezkluczykowego.
Wiewór, ja cię nie mogę rozgryźć. Na pospolitego trolla wypowiadasz się zbyt mało kontrowersyjnie. Na głupiego też nie wyglądasz. Jeśli jesteś wariatem to chyba na dobrze dobranych lekach, które pozwalają ci się ograniczać w impulsywności, ale to zbyt mało prawdopodobne. Ty to chyba jesteś jakimś kierownikiem w farmie trolli i masz za dużo czasu. Albo żyjesz z emerytury ojca z LWP albo coś w ten deseń, bo innych wyjaśnień normalnie nie umiem sobie wyobrazić.
2 miechy temu też się nad tym głowiłem, Choroby psychiczne wykluczam. Obstawiam kierownika farmy trolli, albo trolla hobbystę. Jednak martwi mnie jego głęboka nienawiść do świata przebijająca się w wielu komentarzach, ale to może być tylko skuteczny zabieg mający niczym splunięcie na twarz wywołać gwałtowne reakcję ludzi upośledzonych jak ja.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów