📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
madufo napisał/a:
to nie antifa to zwykłe lewaki
Jak ich rozróżnić?
Dlatego ja jestem za wprowadzeniem reżimu, w którym ludzie mają chodzić jak w zegarku, żadnego łamania prawa itd. a głupie jednostki powinny być tylko surowcem naturalnym stworzonym do ciężkiej pracy.
borelli napisał/a:
Dlatego ja jestem za wprowadzeniem reżimu, w którym ludzie mają chodzić jak w zegarku, żadnego łamania prawa itd. a głupie jednostki powinny być tylko surowcem naturalnym stworzonym do ciężkiej pracy.
O kurwa ale dzban! XD
Macx83wwww napisał/a:
mózg
Heh, niezły żartowniś z Ciebie...
Aby organ ten można było nazwać mózgiem, musi posiadać przynajmniej dwa zwoje (po jednym na półkulę)
W tym przypadku takowych nie stwierdzono, jest za to chujnia (rys.A)
Dla porównania, prawidłowo rozwinięty mózg albus homo sapiens (rys.B)
Recepta: Pankuronium (refundacja 100%)
Ciekawe kto i ile im płaci za te pajacowanie i marnowanie czasu? Musi to być dobra kasa żeby az tak odpierdalać.
George Soros
Homo sapiens? Dobrze że jestem hetero sapiens sapiens. U pedało sapiens brakuje jednego sapiens.
A to pewnie coś z kabały, takie żydowskie czary. To taka moda wśród lewactwa, połowa debilnych aktorek to kabalistki, także u nas.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów