Dobrze, że nie było spalonego bo zaraz by żydki zażądały kolejnych kamienic za zabitych obywateli Izraela przez brutalnych Polaków podczas 2giej wojny światowej...
Nie interesuję się piłką w ogóle ale wczoraj jak w radiu napierdalali, że mecz Polska-Izrael będzie to już z góry wiedziałem jak to się skończy w komentarzach lewackich.
Zawsze się znajdzie mosiek który jak nie ma problemu to sam go stworzy, okrzyknie to antysemityzmem i będzie zadowolony.
Jak to ktoś kiedyś powiedział: "Żydzi nie potrafią żyć bez antysemityzmu".
Podobnie jak te całe homolgbtqwertyeurortvagd bez homofobii, muzułmanie bez islamofobii ani murzyni bez rasizmu.
Nie popieram komentarzy o holokauście ani o rozstrzelaniu ale dopierdalanie się do "pogromu" to dopierdalanie się na siłę.
Jakby napisali, że Polacy zmietli Izraelczyków to też by się dojebali.
Pomimo tego, że jakby to było o jakimkolwiek innym kraju to każdy by to miał w dupie bo to powszechne słownictwo używane do tak wielkiej przewagi nad przeciwnikiem.
Jeszcze brakuje w żydowskich mediach aby pierdolili o tym, że Polacy podstępem zwabili na swój teren biednych żydów.
Niech ci wszyscy debile lewicowi się mocno pierdolną w kolano bo na głowę to już za późno.