Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywdaMieszkam w Piotrkowie i powiem tak. Coraz więcej tych przypalanych. Łażą grupami po nocach tak samo jak ukraincy . Coraz więcej tego. Myślicie że są jakieś granice Polski? Nie. Wchodzą jak do siebie. Za kilka lat, druga Francja itp.
Mam nadzieje, że Tomaszowa Mazowieckiego nie dojdą.
[ Dodano: 2024-06-16, 14:08 ]
Coraz więcej pojawia się fotek gdzie ciapate gówno chodzi gdzieś po Polsce. Albo nagranie które chyba tutaj też było jak brudas niszczy mienie.
Japierdole nie sądziłem, że dożyję czasów kiedy te brudne śmierdzące małpy zaatakują nasz kraj , huj w dupe allahowi sztucznemu bożkowi tych brudasów
Uważaj co piszesz jak się nie nie chcesz narazić . Ponoć sztuczna inteligencja wyszukuje w internecie obelgi pod adresem Wielkiego Allacha i nasyła na autorów swoich wyznawców
Ponoć sztuczna inteligencja wyszukuje w internecie obelgi pod adresem Wielkiego Allacha i nasyła na autorów swoich wyznawców
Kurwa mać, to już do tego doszło, że sztuczna inteligencja ma swoich wyznawców
taka fajna poleczka komentuje, szkoda że jej nie ubogacił kulturowo. Ja bym chciał żeby Ahmedy masowo zalewały polki
ja bym skasował wątki wszystkie i zrobił spacjalny wątek o polakach w polsce. To jest dopiero temat który trzeba uświadomić ludziom
Jesteśmy u siebie także to nasze sprawy
Ale my imigrantów dostajemy od unii, nie od Białorusi, więc nie powinni być podpinani od wojnę
Dlatego napisałem, że jeden temat dla granicy, drugi dla nachodźców w Polsce
temat o granicy: "Wojna hybrydowa Białoruś - Polska"
temat o nachodźcach: "Ubogacanie Polski"
[ Dodano 2024-06-16, 16:35 ]
@: Kurwa dawajcie to jest zajebisty pomysł i nie mowie tego sarkastycznie,
Coraz więcej pojawia się fotek gdzie ciapate gówno chodzi gdzieś po Polsce. Albo nagranie które chyba tutaj też było jak brudas niszczy mienie.
dzięki temu będziemy widzieć czy problem narasta czy tylko nam się wydaje. Będziemy widzieć po ilości zdarzeń oraz ich wagi.
Jesteśmy u siebie także to nasze sprawy
Dlatego napisałem, że jeden temat dla granicy, drugi dla nachodźców w Polsce
temat o granicy: "Wojna hybrydowa Białoruś - Polska"
temat o nachodźcach: "Ubogacanie Polski"
dzięki temu będziemy widzieć czy problem narasta czy tylko nam się wydaje. Będziemy widzieć po ilości zdarzeń oraz ich wagi.
Racja, cóż jeżeli problem faktycznie narasta i mamy wysyp opalonych to pozostaje pytanie co można z tym zrobić.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów