18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Aresztowanie Ostrego.
H................g • 2011-09-18, 15:16
Czołowy polski raper został aresztowany, ale najśmieszniejsze nie jest to, że go aresztowali, ale wypowiedź policji, na temat tego ile działek można zrobić z 16 gramów

Zgłoś
Chupacabra 2011-09-19, 18:29
Bardziej dziwi mnie to, że oni dzielą gramy marychy na działki. To tak w ogóle można? Myślałem, że działki to są przy herze czy innych takich narkołykach.
Zgłoś
Tomq 2011-09-19, 19:46
raper sraper...

Wszedłem na poczekalnie z nudów bo na głównej nuda a tu jeszcze większa NUDA! Gdzie jest coś ciekawego, brakuje tu tematów takich typowo sadisticowych!
Zgłoś
k................l 2011-09-19, 23:08
ogólnie mam wy....ne na wszystko bo słucham ostrego i jak czytam te komentaze to mam ochote wsadzic se noz w klate i wy....c serce. wezcie sie ogarnijcie wkoncu . to ze ktos lubi a taki ma przepał i ze akurat mu sie nie udało to nie jest miejsce na ta sreone !!!!!!!!!!!!! tak mi sie wydaje !!!!!!!!!!!kazdy robi i jara co che a jak wam sie nie podoba to spierd...c !!!!!!!!!!!! co za mloty
Zgłoś
Pener 2011-09-19, 23:13 5
kregiel napisał/a:

wy....ne

wypatroszone?
kregiel napisał/a:

wy....c

wysrać?
kregiel napisał/a:

spierd...c

spierdzieć?
Zgłoś
~Angel 2011-09-19, 23:58 4
A ten Ostry to jakaś kolega Nostrego?
Zgłoś
jazda123 2011-09-20, 0:10
Teraz tylko czekać jak każdy gimbo-spierdoleniec ustawi opisy na gg,nk itp. o legalizacji,o tej raperzynie i o zlej policji.
Zgłoś
dashadow 2011-09-20, 14:03
mnie zastanawia jak można wydzielić działki narkotyku z używki
Zgłoś
ŚlepaKicha 2011-09-20, 16:32
Nie przycinają we Wrocławiu tylko to prawda cymbały bo już nazwać was nie umiem... dobry worek 8-10 szkieł jeśli wagówa i koty. A z tego co tu pierdol**ie to dostajecie wory na 4-6 szkieł pozdro dla was durnie.
Zgłoś
JerzyKozak 2011-09-20, 16:42
hm z 16 g 100 dzialek.. ostro xd
Zgłoś
bono13 2011-09-20, 17:00
policja przeliczyła na buchy ;D
Zgłoś
enerpeka 2011-09-20, 17:07
@bicpico

już narkotykowi o Ciebie pytali, xDDD
Zgłoś
CellGame 2011-09-20, 17:46
No nie fajnie postąpił ten Cosa nostra
Zgłoś
Roszp 2011-09-20, 19:38 2
Dla tych co robią z tego aferę: Policja liczy że "działka konsumencka" to ilość, potrzebna do nabicia lufy. Tak. Z 16 gieta nabijesz 100 lufek.
Zgłoś
li53cz3k 2011-09-20, 19:39
@ up

wlasnie mialem to napisac ale mnie uprzedziles ;P
Zgłoś
allrog 2011-09-20, 20:36
Mi na policji mowili, że teraz prokuratura uważa za jedną działke czyli 0,2 g. Jest to jednorazowa działka narkotyku dla jednej osoby np. jedna nabita.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów