Czołowy polski raper został aresztowany, ale najśmieszniejsze nie jest to, że go aresztowali, ale wypowiedź policji, na temat tego ile działek można zrobić z 16 gramów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Cytat:
takie prawo. jak będziesz miał dupkę suchego materiału ważącą poniżej chuj wie (chcecie to sprawdźcie sobie), to w sądzie masz sprawę wygraną .mnie zastanawia jak można wydzielić działki narkotyku z używki
ciekawostka
Tak samo ma to miejsce w przypadku lufki tyle, że chocby wyjeli z niej opierdolkę, to raczej będzie z tego większych konsekwencji. w 2003 albo czwartym ktos się odwołał do sądu najwyższego i wygrał
za lufke nie pojdziemy siedziec yo gim, nie czapuj się dzieciak.
To tak 16g zajebistego siuwaxu można podzielic na (o ile nie poleciały paznokcie na Ostrym):
# 32 jointy (licząc 1 kondon z połówki)
#1 połówka (jak na rapera, przypuszczam, że dostał dobrze) to 5-6 szkieł ww. "lufek" czyli w gieciku 10 "lufek" x16g=~160 "działek" + -
# 32 jointy (licząc 1 kondon z połówki)
#1 połówka (jak na rapera, przypuszczam, że dostał dobrze) to 5-6 szkieł ww. "lufek" czyli w gieciku 10 "lufek" x16g=~160 "działek" + -
Skoro jedno już wyjaśniono to może ktoś powie o kim mowa, bo nie wiem kim jest Adam O. Nie pasjonuje się w tym elemencie to też nie poznaje jakichś grubsonów
eee tam kurwa, każdy ma jakiś wyrok... dobrze że nie miał kila...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów