Czołowy polski raper został aresztowany, ale najśmieszniejsze nie jest to, że go aresztowali, ale wypowiedź policji, na temat tego ile działek można zrobić z 16 gramów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Policjanci pewnie doszli do wniosku, że jak zmieszasz 16 gram pół na pół z tytoniem, to zrobisz z tego może koło setki małych lufek. No ale "działką" w żaden sposób tego nazwać nie można.
Zaraz pewnie się wywiąże wielka dyskusja o legalizacji...
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zaraz pewnie się wywiąże wielka dyskusja o legalizacji...
16:100=0,16 - ale przycinają w tym Wrocławiu - a zawsze narzekałem na worki w moim mieście.
zbyt trudna matematyka dla policji słyszałam już o tym wcześniej.
Bogactwo bez pracy,
Przyjemność bez sumienia,
Wiedza bez osobowości,
Handel bez moralności,
Nauka bez człowieczeństwa,
Wiara bez poswięcenia,
Polityka bez zasad."
Mahatma Gandhi
Handel bez moralności,
Nauka bez człowieczeństwa,
Wiara bez poswięcenia,
Polityka bez zasad."
Mahatma Gandhi
Taaa... a jutro do wszystkich którzy poprawiali policję i pisali że wiedzą ile to działek przyjdzie 8 w kominiarkach o 6 rano
@up
a do ciebie znowu przyjdzie tata w nocy. tez przejebane
a z 16 gram mozna zrobic ~100 dzialek jak potraktujesz 1 kule jako dzialke czyli pojedyncza dawke
-George Orwell
a do ciebie znowu przyjdzie tata w nocy. tez przejebane
a z 16 gram mozna zrobic ~100 dzialek jak potraktujesz 1 kule jako dzialke czyli pojedyncza dawke
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
Nie pomylili się jakoś strasznie. Ze swoimi obliczeniami wypadli lepiej niż tamci co z jednego grama wyliczyli ileś tam porcji konsumenckich
MEGA BEKA GRANA
Powinni wejść z Ostrym w taki układ, że jak go pojadą na wolnym to podda się każe a jak wygra to go puszczają wolno.
Stary polecam zapoznać się z tą oto książką oraz nauczyć się pisać tak by dało to się od razu zrozumieć.
Hacerking napisał/a:
Łapać! Karać! Resocjalizować!
Jebać, karać, nie wyróżniać
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów