18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
dudziak-klimek 2013-05-06, 21:42
Lubie terminatora 2 jeden jak nie jedyny z najlepszych filmow jaki ogladalem, jest hitlerowcem jego dziadek był w ss.

to ja
Zgłoś
SzpadyZorro 2013-05-06, 21:57
Możece wjebać nawet tonę koksu ale bez determinacji i ruszenia dupy sprzed kompa nic nie zrobicie więc skończcie pierdolić. Wiadomo że jechał na koksach, jak prawie każdy kto ogarnął taką karierę. W Mr. Olympia każdy się futruje.

jestem pierdolnięty
Zgłoś
stefan barrows 2013-05-06, 22:11
No i co z tego, że brał koks? Jego zycie, jego zdrowie. Miał marzenia i zarealizował je, dlatego należy mu sie szacunek. Ja osobiście go podziwiam wlasnie za determinacje i ambicje. Jeśli komuś z was pasuje siedzenie na dupie, zapychanie mordy jedynie kebabami, szlugami i wódą, nie osiągnąwszy w życiu nic poważnego to wasza sprawa. Arnold ma 66 lat i trzyma się dobrze, a brał straszny koks. Jak będzie u was?
Zgłoś
1................0 2013-05-06, 22:13
Dla mojego ojca Arnold byl wzorem, dla mnie Arnold w kulturystyce jest wzorem. Jesli moj syn tez bedzie chcial uprawiac kulturystyke - tez bedzie dla niego wzorem. Niestety nigdy nie zainteresowalem sie zyciem Arnolda. Piwko za material!
Zgłoś
NieWiemZeWiem 2013-05-06, 22:30 2
kurwa same ........ dopiszcie sami jacy jestescie? kazdy przypakowany zostaje oskarzony o branie koksu... no kurwa!!!! ja zaczalem na powaznie podchdzic do silki doslownie 3 miesiace temu...zrozumialem co to dieta i kurwa dzieki diecie i oczywiscie suplementy(białko,bcaa,kreatyna...sa to rzeczy naturalne) przyjebalem w 2 miesiace czyste 4kg miesni i tylko 1,5kg tluszczu(dieta na mase) i co kurwa?!?!?! kazdy zaczal mnie wyzywac od tego ze wzialem jakies methanabol czy cos kurwa itp a nawet nie wiecie jak dzieki diecie dobrym cwiczeniom mozna przyjebac w krotkim czasie...przeciez ja mojemu organizmowi codziennie dostarczalem 3500kcal z czego 260g bialka,ok 400g węgli i ok 100g tluszczu! przeciez po takim czysm to organizm sam buduje jak jebany robocop! aha i jeszcze jedno uroslem w ciagu 2 miesiecy(a juz nie powinnienem rosnac) około 3-4 mm i to nawet widać. Odrazu tez ludzie zaczeli gadac ze biore hormon wzrostu ale kurwa głupi ludzie tylko nie wiedzą ze wystarczy pić codziennie przed snem oliwe z oliwek a dlaczego?! bo kurwa taka oliwa pomaga w produkowaniu hormonu wzrostu ktory wytwarza nasz organizm w czasie snu! Dopoki ktos mi nie pokaze jego badan kurwa na obecnosc jakis koksow to moze mnie pocalowac w dupe!
*zeby nie bylo ze chodze od 3 miesiecy na silownie i sie wymadrzam. Na silke chodze od 14 roku zycia gdyz trenowalem lekkaatletyke. Teraz gdy kontuzja pojebala wszystko moge sie wziac za silke. Tak, chce zostac spedalonym modelem

(|)-------C====8
Zgłoś
J................r 2013-05-06, 22:49
@UP
O kurwa, moge Cie dotknac ?
Co za pizda..
Zgłoś
Riffer 2013-05-06, 22:53 2
Bomba99 napisał/a:

Czy ty na prawdę myślisz, że on tylko wpierdalał koks? Kulturystyka to ciężka praca 24/h, już nie będę się rozpisywał ale po prostu wkurwia mnie jak ludzie którzy nic nie osiągnęli w swojej sylwetce pierdolą takie głupoty. Poza tym Arnold osiągnął wszystko w sporcie, oraz wiele w aktorstwie i polityce w porównaniu do niego jesteś jebanym śmieciem taka jest moja opinia.

narazie to tylko ty mi na smiecia wygladasz. na huj sie napinasz bral i tyle, ja nie biore i nie wiem o co ci chodzi w swojej sylwetce, kazdy ma inna jakbys nie zauwazyl, mozna ja poprostu rozbudowac ale i tak kazdy ma inna. btw, jebac sterydowcow
Zgłoś
a................1 2013-05-06, 23:10 1
ja pierdole.. 30 lat w USA i nadal nie pozbył się germańskiego akcentu .. widzicie jak to hujstwo ciężko wyplewić !
Zgłoś
lolek321 2013-05-06, 23:19
Koks koksem, ale te godziny spedzone na silowni. Dzisiaj byłem na silce karnet miesieczny własnie sie konczy (wczesniej tez chodzilem) i przez ten cały miesiąc ćwiczyłem dodatkowo brzuch 3-4 razy w tygodniu, to dzisiaj totalnie nie mialem sily, ochoty i trochę olałem lekko ćwiczenia. Więc szacunek za determinacje i taki filmik jest dla mnie motywacją. Wogóle jak słysze głos Arniego to juz mam ochotę na silke. Motywacja, determinacja w działaniu kluczem do sukcesu.
Zgłoś
pan_golab 2013-05-06, 23:20 1
bloodwar napisał/a:
Jakbym się tyle koksu nawpierdalał co on za swoich "uniwersowych" czasów to miałbym mięśnie nawet na powiekach

Czy ty na prawdę myślisz, że on tylko wpierdalał koks? Kulturystyka to ciężka praca 24/h, już nie będę się rozpisywał ale po prostu wkurwia mnie jak ludzie którzy nic nie osiągnęli w swojej sylwetce pierdolą takie głupoty. Poza tym Arnold osiągnął wszystko w sporcie, oraz wiele w aktorstwie i polityce w porównaniu do niego jesteś jebanym śmieciem taka jest moja opinia.

ciezka praca ciezka praca, ale sterydy wpierdalal, takie jakie w tamtych czasach byl dostepne, czyli metanabol, polecam film IRON PUMPING
Zgłoś
J................r 2013-05-06, 23:31
Polecam kultowy film

Bigger Stronger Faster

ps. Tam jest min. o Arnoldzie i sterydach
Zgłoś
NieWiemZeWiem 2013-05-06, 23:47
@up dotknac to mozesz mojego wacka przed jego obciaganiem. Pizde pewnie masz na czole. Wiedzialem ze jedynym wiesniakiem z ktorym bede dyskutowal w komentarzach bedzie z wawy Pewnie z jestes z wawy jak ja kurwa z marsa. Podziekuj starej bo wczoraj jak od niech wychodzilem to zapomnialem

(|)-------C====8
Zgłoś
KMD 2013-05-07, 0:26
Kurwa, co za motywacja!

Godzinę temu Derren Brown mi mówił, że jeżeli chcę, to osiągnę wszystko, teraz Arnold.

Będę jebanym mistrzem, tylko nie wiem jeszcze w co...

Dziewczynki zapraszam na pw
Zgłoś
qtacz 2013-05-07, 1:01
zesrałbym mu sie na ryja to juz by nie byl taki wygadany

:dzidzi:
Zgłoś
takija 2013-05-07, 1:23
NieWiemZeWiem napisał/a:

@up dotknac to mozesz mojego wacka przed jego obciaganiem. Pizde pewnie masz na czole. Wiedzialem ze jedynym wiesniakiem z ktorym bede dyskutowal w komentarzach bedzie z wawy Pewnie z jestes z wawy jak ja kurwa z marsa. Podziekuj starej bo wczoraj jak od niech wychodzilem to zapomnialem

Stary, fajnie opisałeś to jak ćwiczysz ale tym postem zjebałeś cały efekt....wyszedł z Ciebie burak jak sam skurwysyn. Tekst o starej....był modny 3 lata temu. Teraz ani nie jest modny ani nie przystoi 22 latkowi.... A potem dziwić się że ćwiczący mają opinie półgłówków...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów