(Hard to udowadnia )
Miłego oglądania
Gosc wciskal koks przez 30 lat, mowil o tym w niektorych wywiadach. Zaraz sie znajda obroncy, opowiadajacy bajki o determinacji, spelnianiu marzen i inych bzdurach.
A na zalaczonym filmie jesr mieszanka: 96%koksu + 3% cwiczen +1% genetyka
Nie chodzi o fakt czy brał czy nie. Chodzi o to że da się coś osiągnąć gdy się tylko chce. Wiem że tu kilku sadoli chce zrzucić parenaście kilogramów a każdy taki film czy filmik jest motywacją dla nich lub dla większego grona odbiorców.
Ale w porównaniu z obecnym Mr.Olympia, Arnold wyglądał znacznie lepiej. Widać że Phill brał hormon wzrostu jak i większość tych "topowych" kulturystów bo wyjebało mu bęben
Czy ty naprawdę myślisz że bez koksu byłby tam gdzie jest teraz? Nie było by żadnego aktorstwa i żadnej polityki o tytułach nie wspominam bo na wyższym poziomie wszyscy biorą. Radzę ci poćwiczyć bez koksu to zobaczysz co to ciężka harówa, nie dość że będziesz zapieprzał to jeszcze wyniki będą mizerne w porównaniu z koksującymi.
Czy ty na prawdę myślisz, że on tylko wpierdalał koks? Kulturystyka to ciężka praca 24/h, już nie będę się rozpisywał ale po prostu wkurwia mnie jak ludzie którzy nic nie osiągnęli w swojej sylwetce pierdolą takie głupoty. Poza tym Arnold osiągnął wszystko w sporcie, oraz wiele w aktorstwie i polityce w porównaniu do niego jesteś jebanym śmieciem taka jest moja opinia.