18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:41
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
bloodwar 2013-05-06, 20:54 3
Jakbym się tyle koksu nawpierdalał co on za swoich "uniwersowych" czasów to miałbym mięśnie nawet na powiekach

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
BuryRabarbar 2013-05-06, 21:00
Myslalem ze panienka z ksywa "glebokie gardlo" wezmie mojego penisa calego do buzi. Jednak byl za wielki i weszla tylko polowa!
Zgłoś
J................r 2013-05-06, 21:02
Gosc wciskal koks przez 30 lat, mowil o tym w niektorych wywiadach. Zaraz sie znajda obroncy, opowiadajacy bajki o determinacji, spelnianiu marzen i inych bzdurach.
A na zalaczonym filmie jesr mieszanka: 96%koksu + 3% cwiczen +1% genetyka
Zgłoś
viwaldo 2013-05-06, 21:04
J tam wyczytałem tylko blablabla jestem zajebisty blablabla blablablabla......
Zgłoś
MrYogusable 2013-05-06, 21:04 12
I chuj że na koksie. Ważne że za młodu wyglądał jak młody Bóg.
Zgłoś
Kraczełę 2013-05-06, 21:05 13
@wszystkie up'y

Nie chodzi o fakt czy brał czy nie. Chodzi o to że da się coś osiągnąć gdy się tylko chce. Wiem że tu kilku sadoli chce zrzucić parenaście kilogramów a każdy taki film czy filmik jest motywacją dla nich lub dla większego grona odbiorców.
Ale w porównaniu z obecnym Mr.Olympia, Arnold wyglądał znacznie lepiej. Widać że Phill brał hormon wzrostu jak i większość tych "topowych" kulturystów bo wyjebało mu bęben
Zgłoś
Bomba99 2013-05-06, 21:06 63
bloodwar napisał/a:

Jakbym się tyle koksu nawpierdalał co on za swoich "uniwersowych" czasów to miałbym mięśnie nawet na powiekach

Czy ty na prawdę myślisz, że on tylko wpierdalał koks? Kulturystyka to ciężka praca 24/h, już nie będę się rozpisywał ale po prostu wkurwia mnie jak ludzie którzy nic nie osiągnęli w swojej sylwetce pierdolą takie głupoty. Poza tym Arnold osiągnął wszystko w sporcie, oraz wiele w aktorstwie i polityce w porównaniu do niego jesteś jebanym śmieciem taka jest moja opinia.
Zgłoś
takija 2013-05-06, 21:09 4
JADoktor napisał/a:

Gosc wciskal koks przez 30 lat, mowil o tym w niektorych wywiadach. Zaraz sie znajda obroncy, opowiadajacy bajki o determinacji, spelnianiu marzen i inych bzdurach.
A na zalaczonym filmie jesr mieszanka: 96%koksu + 3% cwiczen +1% genetyka

Link do wywiadu poproszę Nie jestem obrońcą, pytam z ciekawości.

Tak btw, koks koksem ale godziny na siłowni nie jednego skutecznie zniechęcają. Może i brał koks tonami, może i lali w niego chemie wannami...ale sam czas poświęcony treningom i to co osiągnął już budzą szacunek Sam trenuje i wiem jak trudno jest chwilami zrobić ostatnią serię lub powtórzenie...
Zgłoś
Pan_Generał 2013-05-06, 21:10
Co jak co, ale nawet z koksem musiał trzymać się diety i mieć nieźle zaplanowany plan treningowy. Ponoć prawie po każdej sesji rzygał na siłce. Musiał nieźle zapierdalać by otrzymać taki efekt.

Ja takiego gówna nie biorę, mimo że chodzę na siłkę. Nie muszę wyglądać jak pierdolony niedźwiedź.

Anything in life worth doing is worth overdoing. Moderation is for cowards.
Zgłoś
Shock 2013-05-06, 21:15
rzygac juz idzie od tych motywacyjnych filmikow.
Zgłoś
Kraczełę 2013-05-06, 21:18 1
@up

Bo i tak jesteś otyły i dupy nie ruszysz to tym rzygasz
Zgłoś
maniek423 2013-05-06, 21:19 6
Ja tam go podziwiam, nawet jeśli brał te koksy. Mimo tego że teraz jego ciało nie wygląda za ciekawie, choć pewnie na swój wiek niszczy system ( i tak zaraz będzie że ma flaki nawet pod jajami). No cóż dla wielu był na pewno idolem dzieciństwa. Każdy oglądał z nim filmy, zna kultowe powiedzenia GET TO THE CHOPPA / CHAN KANNA/ GET DAUŁN ( specjalne błędy językowe, więc bez gramar nazi mi tu proszę)
Zgłoś
MrYogusable 2013-05-06, 21:19
@up Co, żaden na Cb nie podziałał, nie ?
Zgłoś
FANTOMAS 2013-05-06, 21:20 1
Rozczulając się w pizdu nad owym materiałem audio- wizualnym wpierdolę z ogromnym zaangażowaniem kolejnego hamburgera popijając go zajebiście zimnym browarem !!!!! dziękuje to wszystko

FANTOMAS
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów