W tym autobusie to On był samcem Alfa.
Brawo i piwko za Pana z autobusu.
Tak serio to ten polak nie ma jakiegoś instynktu samozachowawczego. W życiu na trzeźwo nie zbliżyłbym się do gościa z młotkiem. Dostałby dwa razy w łeb i zamiast spokojnego weekendu wizyta (wersja minimum): policja, szycie łba ... to wersja minimum
W dodatku to nie zwykły młotek tylko do rozbijania szyb z zaostrzonym końcem. Jakby dobrze uderzył to by mógł czaszkę rozłupać.
Rozwiązanie to szybki nokaut, a nie janusz jeszcze na spokojnie się przy nim odwrócił.
Banderowiec sprzedał ostatnie nieruchomości i złoto żeby uciec przed poborem do wojska i dał w łapę ukraińskim pogranicznikom sowite łapówki. A teraz może spokojnie bawić się w UPA w Warszawie jak jego dziadek i babka. Widać po jego świdrujących oczkach co myśli: "Rezać lachów! Chwala ukrainie!!"
Zawsze tak krzycze jak spuszczam się w twoją starą
Zawsze tak krzycze jak spuszczam się w twoją starą
Dziwne zabawy macie na tej ukrainie
iedź polarny. Niedźwiedzie nie mają zaka
ale to był taki autobusowy młotek to tłuczenia szyb, więc nie jest to jakoś super poręczne narzędzie do walki. Dobrze, że zareagował, teraz same pizdy wszędzie, każdy kozak w necie a jak przychodzi co do czego to siedzą cicho i nawet nie pomogą człowiekowi w potrzebie.
Cała Ukraina to jedna wielka korupcja. Tam za łapówkę dostaniesz pozwolenie na budowę wysypiska w rezerwacie przyrody, dyplom uczelni, prawo jazdy (i co gorsza honorowane w PL), albo pierwsze miejsce w kolejce do lekarza. Na granicy to samo - za fajki, alkohol czy pieniądze bez problemu ją mijają. Smutne, ale przez masowy napływ tych ludzi o mentalności Polaka z PRLu nasz kraj wróci do standardów jak z lat 80, 90. Nożownicy, gangi w większych miastach, znaczny wzrost liczby pijanych kierowców, kradzieże z mieszkań, napady, wypadki z powodu niesprawnych aut, które nigdy nie przeszły przeglądów technicznych bo za wschodnią granicą są nieobowiązkowe a jeździ ich po Polsce teraz całe mnóstwo.
Tam wojna prędzej czy później się wyciszy i przejdzie w stan zamrożenia, a jak już oficjalnie otworzą granicę to te propagandowe obrazki smutnych kobiet i dzieci szybko zamienią się w tabuny ukraińców, którzy na pewno nie zostaną u siebie tylko przyjadą tu do swoich rodzin nie mając nagranej żadnej roboty, a to jak wiadomo szybko rodzi patologie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów