Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wielki konfitur zimnoch nie dał rady na deski polozyć dziadka co kilka lat nie walczyl , a jesli chodzi o szpile to maja do wyjasnienia ze sobą , wieć nie wpierdalaj sie miedzy wóde a zakąske , widac że nie oglądałeś wczorajszej gali tylko tatus ci opowiedział ,
zachowaj sobie takie wiadomosci i komentarze dla siebie gogusiu a nie obrażja normalnych dobrych ludzi
U nas nie ma sportowców, są tylko zachlajmody. Sportowcem był Adamek i wyjechał, tak samo Michalczewski czy Gołota. Osiągnęli coś w życiu, bo nie chlali. Reszta dostała trochę pieniędzy i zaczęła ćpać, chlać, bawić się, wciągać kreski. Każdy kurwa z nich, widziałem kiedyś Saletę w nocnym klubie jak palił cygaro i nakurwiał alkohol do porzygu[w czasach gdy był mistrzem Europy ]. Tak samo jest wszędzie w Polsce, bo każdy wali wódę i się bawi. Piłkarze co 2-3 dzień chodzą napruci i nie muszą się przejmować "słabą formą" bo zawodnicy drugiej drużyny też mają "słabą formę". Czy w Polsce rodzą się jacyś inni ludzie? Przykład sportów indywidualnych pokazał, że Polacy są silnym, wytrzymałym i zdolnym narodem, gdy się chce - da się. Sporty drużynowe po prostu potrafią ukryć niezaangażowanie całej drużyny. Co zrobi Gortat czy Lewandowski w teamie kompletnych niedojd i pijaków? Pociągnie ich do ciężkiej gry? W życiu! Dostosuje się.
i ty adamka co nachlany już 2 fury w ameryce rozbił nazywasz sportowcem ??
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów