I jak go można nie lubić
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A jak można lubić takiego półmózga bazując na jego mało błyskotliwych wypowiedziach w internecie?
kurwa to nie przeprosi jednak zimnocha:)
on nie chce gadać o tym ale gada pierdolony.
Zaraz powie że nie powie a zaraz zaczyna mówić.
CO ZA MóZG:P
on nie chce gadać o tym ale gada pierdolony.
Zaraz powie że nie powie a zaraz zaczyna mówić.
CO ZA MóZG:P
erniii, Ludzi się nie lubi za to jak się wypowiadają tylko za to jakimi są .
No cóż, gdyby gościu był intelektualistą to by nie zarabiał na życie waląc innych w twarz tylko by zarabiał na życie np. grą w szachy
Można jak większości ułomów.
Nie ma chuja, ojcem Szpilki mógłby być.
Te same książki chyba czytali
Te same książki chyba czytali
Binkowski jak byście nie wiedzieli jak go nie popaprało , studiował psychologie w University of Waterloo i stawiał się na wielu wykładach w 2000 r . o psychologi , potem boks dał się w znaki , narkotyki i teraz mózg szwankuje .
Ezoteryk napisał/a:
erniii, Ludzi się nie lubi za to jak się wypowiadają tylko za to jakimi są .
No przecież o tym napisałem. Nie znam gościa, nie wypowiadam się, ale po samych wypowiedziach w internecie cieżko polubić kogokolwiek
Ja wchodzę - widzę go - ustawiam, ustawiam, ustawiam - ja go zwyciężę
Jeśli chodzi o teksty nt. przeciwnika: pies, który dużo szczeka, mało mleka daje
Andrzej Gołota to wirtuoz boksu, mistrz czarowania i magister kultury przy tym gościu...
"Don KiCHot"... "Łytaker"... "nigdy go nie lubiałem"...
Pierwszy raz w życiu osądziłem kogoś po wyglądzie... No ale życzę Mu szczęścia - każdy do niego ma prawo. Zaskoczył mnie pozytywnie, ale trzeba poświecić swój czas na obejrzenie tego filmu
Andrzej Gołota to wirtuoz boksu, mistrz czarowania i magister kultury przy tym gościu...
"Don KiCHot"... "Łytaker"... "nigdy go nie lubiałem"...
Pierwszy raz w życiu osądziłem kogoś po wyglądzie... No ale życzę Mu szczęścia - każdy do niego ma prawo. Zaskoczył mnie pozytywnie, ale trzeba poświecić swój czas na obejrzenie tego filmu
I przegrał, w ostatniej rundzie został prawie znokautowany. Kontrowersyjna walka, dużo klinczu, mało walki, obaj dostali ostrzeżenie za pogróżki w ringu, Binkowski kilka razy ugryzł Zimnocha, a po walce Zimnoch pokazał do Szpilki obecnego na sali "ty jesteś następny" Szpilka prawie wbiegł na ring, ale powstrzymali go koledzy
i szpilka bedzie klepać jak najman mate.
po trzeciej walce stawiałem ze do piatej go wykonczy,
troszke nie pewny był zimnoch, ale i tak pokazał klase.
zasypał tego pajaca podbrudkowymi. widziałem dwa kęsy binkowskiego.
Zabrakło troszke czasu ale wygrał chłopak i to mu sie ceni.
Pozostało życzyć szczęścia z następnym gamoniem.
po trzeciej walce stawiałem ze do piatej go wykonczy,
troszke nie pewny był zimnoch, ale i tak pokazał klase.
zasypał tego pajaca podbrudkowymi. widziałem dwa kęsy binkowskiego.
Zabrakło troszke czasu ale wygrał chłopak i to mu sie ceni.
Pozostało życzyć szczęścia z następnym gamoniem.
Ja tak go lubie jak zadre w dupie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów