W Brazylii w tym roku wybory prezydenckie. Kandydat na zdjęciu to Jair Bolsonaro, taki brazylijski Trump, z powodu którego wszelkiej maści komusza zaraza ma taki ból dupy, że w przypadkach jak na filmiku, zwieracze nie wytrzymują
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeżeli ktoś ma przeciwników na takim poziomie, to wolę być jego zwolennikiem.
Zapomniała dupy wytrzeć. Chyba, że to teraz taka moda nowoczesna, bliższa naturze.
Do utylizacji z tym ścierwem...
Nie wróżyłbym sukcesu wyborczego człowiekowi, mieniącym się przydomkiem porównującym do Trumpa w kraju, w którym kolorowe towarzystwo zajmuje ponad połowę populacji (głównie mulaci i czarnuchy), a wielu z białych to ludzie na poziomie tego kleksa na filmiku wyżej. A tak poza tym jak suka nasra, to trzeba po niej posprzątać.
Pierdolicie. To nie jest sztuka ani manifestacja polityczna. To po prostu musi mieć hinduskie geny i sranie na ulicy jest całkowicie normalne. Brzydzi mnie to i nie dam piwa.
Ona się zesrała, a oni klaszczą...
Faktycznie idealne odzwierciedlenie sztuki nowoczesnej.
Faktycznie idealne odzwierciedlenie sztuki nowoczesnej.
wyszedł tajson
to oni w Brazylii takie małe kupki robią? ale jak sie nie podtarła to znaczy że zwieracze i pochwa brudne :nie lizałbym.
zapewne jest paru sadoli którzy chcieliby aby ta oto dziewoja "obsypała" ich złotym deszczem i pewnie paru chciało by z klockiem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów