Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z takimi kolegami wrogów nie trzeba!
Za moje 20 PLN składki - chuj wam w dupę!
Już qrwa się jebany w dupę admin obudził!
CAPTCHA po co wam?
Jarek wielki, ale móżdżek mały. Zresztą nie tylko móżdżek pewnie.
6x 10 + 2x5 + 2x2,5 + lipna sztanga z zaciskami 7,5kilo (na filmie bez zacisków)
Mam podobny zestawik kupiony kilka lat temu na allebieda.
110-115 mnie nie raz przygniotło przy wyciskaniu bez pomocnika, to się turlało po brzuchu. Sińce na żebrach i nic poza tym.
Nie wiem, dlaczego chłopa odcięło. Może zapomniał oddychać...
nie rozumiem jednego i nigdy nie zrozumiem idzie na siłownie podnosi tam swoje kilogramy a w pracy wiaderko z gładzią nie może donieść na 3 piętro.I to nie jest kit to życia wzięte może jakiś koks mi to wyjaśni.
Koks wcale nie jest wydajny. Podam Ci na przykładzie sportów walki, bo wiele lat ćwiczyłem. Człowiek wypakowany, wykoksowany jest silny, może dużo podnieść, ma nawet dosyć mocny cios (choć nie rewelacyjny) Ale wydajność takiego człowieka jest zerową. Zbyt dużo mięśni, zbyt duża masa, jest niewydajna tlenowo. Kilkanaście sekund szybkich ruchów i człowieka nie ma, bo brakuje tlenu.
Zauważ, że większość sportowców,.nie jest "wypakowana"dzieki czemu jest bardzo wytrzymała
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Koks wcale nie jest wydajny. Podam Ci na przykładzie sportów walki, bo wiele lat ćwiczyłem. Człowiek wypakowany, wykoksowany jest silny, może dużo podnieść, ma nawet dosyć mocny cios (choć nie rewelacyjny) Ale wydajność takiego człowieka jest zerową. Zbyt dużo mięśni, zbyt duża masa, jest niewydajna tlenowo. Kilkanaście sekund szybkich ruchów i człowieka nie ma, bo brakuje tlenu.
Zauważ, że większość sportowców,.nie jest "wypakowana"dzieki czemu jest bardzo wytrzymała
dzięki bo nie raz się spotkałem z takimi a całe życie pracuje fizycznie a jestem więcej wydajny jak oni
Jarek wielki, ale móżdżek mały. Zresztą nie tylko móżdżek pewnie.
Panicz dwie dychy "wybulił" to go teraz trzeba bawić... 🤣
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów