18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wiewór 2016-08-12, 9:39 28
co za j🤬a idiotka co ona k🤬a odp🤬liła?
Zgłoś
nowynick 2016-08-12, 9:43 5
Up

panikuje
Zgłoś
Joystick466 2016-08-12, 9:45 2
Oczywiście, że baba, lepiej się utopić
Zgłoś
oleyu 2016-08-12, 10:16 6
Podobno w takiej sytuacji trzeba strzelić z liścia.
Zgłoś
nowynick 2016-08-12, 10:26 26
oleyu napisał/a:

Podobno w takiej sytuacji trzeba strzelić z liścia.

pod wodą? Powodzenia
Zgłoś
NastyRascal 2016-08-12, 11:26 1
bedzie miala uraz do wody i do konca zycia sie juz nie umyje.
Zgłoś
SanicHegehog 2016-08-12, 12:38 117
Tak to jest jak się lampi tylko pod siebie, bezmózg jeden. Nie widzi znaków dawanych przez osoby z ekipy, a potem nagle podniesie łeb i nie widzi nikogo (ludzie bez doświadczenia/przeszkolenia nie mają zwyczaju patrzeć do góry, tylko szukają wokół siebie).

Panika, ciśnienie "trzysta na pięćset", wrażenie że człowiek się dusi, odruchowo wyrzuca z ust automat (jako rzecz rzekomo blokującą oddech), ściąga gogle (kolejna irracjonalna akcja, wtedy do kompletu nie widać absolutnie NIC). Człowiek staje się ślepy + nie umie oddychać i zostaje mu tylko iść na dno. Oczywiście ci, co zaczęli wypływać, nie są bez winy. Bezwarunkowo powinno się otrzymać potwierdzenie od osoby z ekipy, że przyjęła komunikat o wypłynięciu/zmiany kierunku/zanurzeniu. Gdyby osoba nagrywająca wypływała regulaminowo (patrząc w górę, ręka wyciągnięta w kierunku lustra), to w momencie połapania się, że baby nie ma, nie byłoby po co płynąć z powrotem.

Nurkując z akwalungiem ZAWSZE utrzymuje się kontakt wzrokowy z kimś, a jak się chce na coś pogapić, to się cyklicznie sprawdza gdzie jest ktoś z ekipy / reszta zespołu nurkowego, ew. łapie się kogoś za kamizelkę/rękę. Panika, wraz z narkozą azotową, odpowiada za bardzo duży procent utonięć, nawet w dość płytkich zbiornikach.

I tak, jestem ekspertem.
Zgłoś
madufo 2016-08-12, 14:44 1
Do kolegów na górze, trzeba kogoś dosłownie nap🤬lać pod wodą ile wlezie żeby się ogarnął. Jeżeli dzieje się to bezpośrednio na zbiorniku trzeba liściami kogoś ogarniać. Ci którzy ratują topielców często giną (mówie o przypadkowych osobach) nie dlatego, iż nie umieją pływać tylko dlatego, że osoba tonąca panikuje i topi tą drogą
Zgłoś
g................w 2016-08-12, 14:49 6
To aż tak zła sytuacja na tym basenie olimpijskim?
Zgłoś
fortunately 2016-08-12, 14:52 1
no pokazywali sobie wszyscy kciukiem ze ida do gory, to i poszli...

masakra, nawet podstawowych znakow pod woda nie znaja...
Zgłoś
Symbian 2016-08-12, 15:02 13
ej k🤬a mam internet światłowodowy 600mb na p🤬loną sekunde . komputer budowany na i7 oraz karcie graficznej od zielonych , chłodzenie wodne . Człowiek chce sobie odpalić film w dobrej jakości na monitorze 144hz ależ k🤬a z pomocą przybywa player sadistica i przywołuje mnie do porządku .
Zgłoś
mieszalniapasz 2016-08-12, 15:18 2
Mleko na gazie zostawiła
Zgłoś
SanicHegehog 2016-08-12, 15:21 12
Symbian - jak się ma neta w Sosnowcu na metry bieżące, to się nie ma co dziwić
Zgłoś
Sebor1995 2016-08-12, 16:10
Usmialem sie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem