Ekipa Polygamii postanowiła jednak się przed truposzami obronić.
Ekipa Polygamii postanowiła jednak się przed truposzami obronić.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
*Jako iż komenty posiadające jedno słowo są wywalane to jebłem se tu zdanie. Dziękuje.
Rozumiem, mogą nie potrafić wykonać takich animacji itp... ale na Boga, mogli to komuś podesłać do obróbki lub cokolwiek aby to miało sens jakikolwiek.
Jak już się za coś brać, to porządnie, a nie taki chłam wypuszczać bo aż wstyd.
Taka prawda Putin, u Was wgl animacji nie ma... wódka, wypadki, asteroidy/komety i obcy to u Was normalne.
Nie spinaj dupy i tupolewa oddawaj, złodzieju.
Jak zwykle, pomysł jako tako jest, ale wykonanie to po prostu żenada. Jak można takie gówno pokazywać i mieć z tego frajdę...
Rozumiem, mogą nie potrafić wykonać takich animacji itp... ale na Boga, mogli to komuś podesłać do obróbki lub cokolwiek aby to miało sens jakikolwiek.
Jak już się za coś brać, to porządnie, a nie taki chłam wypuszczać bo aż wstyd.
To czemu jak Ciebie zrobili to nikt tego nie poprawił?
Twój ból dupy chyba nieogarnął tej akcji
@up
Taka prawda Putin, u Was wgl animacji nie ma... wódka, wypadki, asteroidy/komety i obcy to u Was normalne.
Nie spinaj dupy i tupolewa oddawaj, złodzieju.
Chuj Ci do tupolewa, jesteś zbyt randomowy by o to pytać. Tylko nieliczni na tym forum mają prawo żądać ode mnie oddania wraku.
To czemu jak Ciebie zrobili to nikt tego nie poprawił?
Twój ból dupy chyba nieogarnął tej akcji
Cardioceras - Wiek: 21
Idealny przykład że z gimnazjum można wyjść, ale gimnazjum z człowieka już nie wychodzi.
Porównanie twojego wieku do sposobu pisania można śmiało podsumować: Twój rozum nie ogarnął poziomu dojrzewania i zatrzymał się w którymś z niższych etapów rozwoju.
Chuj Ci do tupolewa, jesteś zbyt randomowy by o to pytać. Tylko nieliczni na tym forum mają prawo żądać ode mnie oddania wraku.
Nie pierdol tylko dawaj ten wrak. Cięcie, młotek, szpachla i będzie jak nowy, a wy chuja zrobicie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów