📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:35
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up, to po prostu próba wyrażenia emocji, jakie targają osobą religijną w przypadku spotkania człowieka o innych poglądach
jestem ateistą, nie wierze w janusza chrystusa zbawiciela kurwa świata, chodzącego po wodzie
mag wody? ;]
i uzdrowiciela
znowu mag! magia istnieje
w mikołaja też pewnie te chrześcijany wierzą :/
mag wody? ;]
i uzdrowiciela
rockface123 napisał/a:
jestem ateistą, nie wierze w janusza chrystusa zbawiciela kurwa świata, chodzącego po wodzie
mag wody? ;]
i uzdrowiciela
Hohoho ateista jak z koziej dupy trąba
Św. Mikołaj - pl.wikipedia.org/wiki/Miko%C5%82aj_z_Miry
- Tolerancja tolerancją, ale racja zawsze po naszej stronie!
Powiedzieli kolejno przedstawiciele najróżniejszych religii, a wiara ich w decybelach mierzona była.
Powiedzieli kolejno przedstawiciele najróżniejszych religii, a wiara ich w decybelach mierzona była.
SteelMike napisał/a:
Hohoho ateista jak z koziej dupy trąba
Św. Mikołaj - pl.wikipedia.org/wiki/Miko%C5%82aj_z_Miry
idź się przybij do swojego krzyża
a może ja to zrobie? najlepiej w kościele gdzieś potem reszta katolów
@rockface123 dziękujemy za opis swoich poglądów religijnych. Do następnych 10 000 użytkowników portalu jeszcze dziś zostanie wysłany stosowny email z prośbą o określenie swojej wiary w tym temacie.
GenerousVitttake napisał/a:
Ekstremalnie początkujący Angielski wymagany
to dla wielu i tak za dużo
rockface123 napisał/a:
Grozisz mi? idź być ateistą gdzie indziej
Nie zapomnijcie, że Jezus był Żydem.
rockface123 napisał/a:
Koleś, na tym forum nie raz okazałeś się debilem i prowokatorem. Udzielasz się w masie tematów po to żeby sprowokować i zostać zauważonym. Interesuje cie staż moderatora na forum? Podliż się jednemu i drugiemu, reszcie oszczędź swojej obecności.
Porada - wsadź głowę między framugę a drzwi i spróbuj je zamknąć. Jak ci się uda to się tym pochwal.
Animacja PAINT pro level
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów