Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to nie ateiści, to pojeby żądne uwagi, coby każdy widział ich konflikt z wiarą. ateiści po prostu nie wierzą i mają na wiarę wesoło wyjebane.
Wyjebane to można mieć na hinduizm czy animizm. Niestety w Polsce, gdzie katole wpierdalają się w każdą dziedzinę życia w świeckim państwie trzeba dawać temu odpór.
Ludzie bez znajomych, pracy, zajęcia, typowe nieudaczniki rozwojowe, pominięte na etapie ewolucji.
Katolicy są 1000 razy mądrzejsi
A jak nie dasz temu oporu to co Ci zrobią? Spalą na stosie? Podpalą dom? Obrzucą brzydkimi słowami?
Wyjebane to można mieć na hinduizm czy animizm. Niestety w Polsce, gdzie katole wpierdalają się w każdą dziedzinę życia w świeckim państwie trzeba dawać temu odpór.
Jak taki z Ciebie "wojujący ateista", to zapierdalaj do roboty w święta kościelne, skoro wszędzie się "wpierdalamy"
To nie są ateiści. To są pseudo lub też gimboateiści, którzy się z tym obnoszą, bo stało się to modne.
Ateista nie ma w zwyczaju obnosić się swoją "niewiarą".
To nie są ateiści. Ateista, przykładowo ja, ma w dupie takie spotkania itp. To są zwykli przeciwnicy kościoła.
to nie ateiści, to pojeby żądne uwagi, coby każdy widział ich konflikt z wiarą. ateiści po prostu nie wierzą i mają na wiarę wesoło wyjebane.
Rozczaruje was, to są ateiści nawet jakby biegali z fujarami na wierzchu po dachu kościoła i srali na wychodzących ludzi na gołębie bo ateizm polega na braku wiary a to czy sie ktos zachowuje jak pierdolniety czy nie to już inna kwestia
Ja pierdole \t esencja ateistów
Ludzie bez znajomych, pracy, zajęcia, typowe nieudaczniki rozwojowe, pominięte na etapie ewolucji.
Widać...
Ateista nie ma w zwyczaju obnosić się swoją "niewiarą".
ale czy przebieranie się w worek po ziemniakach i pseudo biczowanie coś zmieni? przecież to jest sensu pozbawione.Wyjebane to można mieć na hinduizm czy animizm. Niestety w Polsce, gdzie katole wpierdalają się w każdą dziedzinę życia w świeckim państwie trzeba dawać temu odpór.
No nie wiem... Że tak tylko jeden przykład przytoczę:
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów