Pyta na jakimś tam zjeździe ateistów. Czekamy na ból dupy ateistów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Ja jestem ateistą. Ale to nie znaczy, ze mam biegac jak debil po miescie i drzec ryja bo musze sie tym chwalic
Nawet zabawne. Fajnie zmasakrował tego lewaka z transparentem "Religia źródłem wszelkiego zła".
Ateiści mają większy dystans do siebie/
A palikociarnia i feministki na marszu to już inna patologia.
A palikociarnia i feministki na marszu to już inna patologia.
To nie są ateiści. Ateista, przykładowo ja, ma w dupie takie spotkania itp. To są zwykli przeciwnicy kościoła.
6:20-6:40 - Chyba troszkę wypił ten dziadek bo mu się nogi plączą.
Cały Czas Stoi
PatrolZG napisał/a:
To nie są ateiści. Ateista, przykładowo ja, ma w dupie takie spotkania itp. To są zwykli przeciwnicy kościoła.
Odezwał się gimboateista...
To są zwykle pedały
ateiści a na ich czele żyd i mason hartman
to nie ateiści, to pojeby żądne uwagi, coby każdy widział ich konflikt z wiarą. ateiści po prostu nie wierzą i mają na wiarę wesoło wyjebane.
Ja tylko nie rozumiem jednego, są ateistami? OK. Lepsze to niż jebany allahchuj ale po kiej kurwy latają na jakieś zjazdy srazdy? Czego oni oczekują? Tego że ludzie ich zobaczą i powiedzą "O kurwa to ateiści robią zlot!! Szybko zróbmy im za to pały przecież oni mają zlot". Pojebani ludzie.
Kurwa ale jak homosie lub inne grupy z niskim poziomem inteligencji sie zjeżdżają to jest ok nic powiedziec nie można
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów