18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Ateistyczny suchar
McMenel • 2015-03-08, 21:53
Idzie Terlikowski ulicą. Widzi chłopca z niosącego w pudełku małe kotki.
- O jakie ładne kotki - zagaduje Terlikowski.
- Tak ładne , to chrześcijańskie kotki - odpowiada chłopiec.
Tomaszek Terlikowski zadowolony odchodzi.
Tydzień później Tomaszek Terlikowski po romantycznej kolacji z Wojciechem " kowbojek kaka " Cejrowskim spotyka tego samego chłopca.
- Wojtku mój kochany idź do tego chłopczyka i spytaj się o jego kotki. Jego odpowiedź połechta twe chrześcijańskie zmysły- zagaduje kumpla Tomcio " Kalendarzyk małżeński "
- Chłopczyku jakie ładne kotki - zagaduje kałboj kaka .
- W istocie ładne to kotki ateistyczne- odpowiada chłopiec.
Tomek " wiem wszystko lepiej od papieża " Terlikowski zdziwiony odmienną odpowiedzią pyta się chłopca.
- Chłopcze czemu tydzień temu te kotki były chrześcijanami a dziś to ateistyczne kotki?.
- Ponieważ w końcu przejrzały na oczy.- Odpowiada rezolutnie chłopiec.

Wiem długie chujowe i chujowe. Mnie rozbawiło a jak was nie bawi to chuj mi do tego. I tak wiem mam chujowe poczucie humoru.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Aqualinespirit 2015-03-08, 21:58 54
Tylko, że Cejrowski nie lubi Terlikowskiego. Słusznie zresztą, bo Cejrowski to Katol, a Terlikowski to ciota.
Zgłoś
!Timon 2015-03-09, 0:28 21
No tak a jak ja dwa lata temu wrzuciłem taki "żarcik" to trzy godziny później wjebali do sucharów:

Pani w szkole kazała dzieciom przynieść po pięć złotych na głodne dzieci w Angoli. Wszystkie dzieci przyniosły a Jasio nie. Pani pyta : Jasiu, dlaczego nie przyniosłeś pieniążków ?
Jasio odpowiedział : a bo mój tatuś mówi, że w Angoli nie ma głodnych dzieci...
Minął tydzień a nauczycielka znów prosi o przyniesienie po pięć złotych na chore dzieci w Angoli. I znów tylko Jasiu nie przyniósł pieniążków.
Pani pyta : dlaczego?
Jasiu znowu, że tata powiedział, że w Angoli nie ma chorych dzieci.
I jeszcze jeden tydzień upłynął i znowu nauczycielka prosi dzieci o pieniążki, tym razem pięć złotych ma być przeznaczone na wsparcie Komunistycznej Partii Angoli. Wszystkie dzieci przyniosły po 5 złotych, a Jasio przyniósł 15 złotych. Pani zdziwiona pyta dlaczego aż 15 złotych.
A Jasiu na to : proszę pani, mój tatuś powiedział, że jeśli w Angoli jest partia komunistyczna, to i głodne i chore dzieci na pewno też są!
Zgłoś
Daedra 2015-03-09, 0:38 1
To jest kurwa dowcip sadistic.pl/golden-koziol-vt247457.htm2696132
To Twoje zbyt przewidywalne, ale spoko.

A na piwo idź se do knajpy z dupami : D
Zgłoś
hypnos 2015-03-09, 8:47
McMenel napisał/a:

Idzie Terlikowski ulicą. Widzi chłopca z niosącego w pudełku małe kotki.
- O jakie ładne kotki - zagaduje Terlikowski.
- Tak ładne , to chrześcijańskie kotki - odpowiada chłopiec.
Tomaszek Terlikowski zadowolony odchodzi.
Tydzień później Tomaszek Terlikowski po romantycznej kolacji z Wojciechem " kowbojek kaka " Cejrowskim spotyka tego samego chłopca.
- Wojtku mój kochany idź do tego chłopczyka i spytaj się o jego kotki. Jego odpowiedź połechta twe chrześcijańskie zmysły- zagaduje kumpla Tomcio " Kalendarzyk małżeński "
- Chłopczyku jakie ładne kotki - zagaduje kałboj kaka .
- W istocie ładne to kotki ateistyczne- odpowiada chłopiec.
Tomek " wiem wszystko lepiej od papieża " Terlikowski zdziwiony odmienną odpowiedzią pyta się chłopca.
- Chłopcze czemu tydzień temu te kotki były chrześcijanami a dziś to ateistyczne kotki?.
- Ponieważ w końcu przejrzały na oczy.- Odpowiada rezolutnie chłopiec.

Wiem długie chujowe i chujowe. Mnie rozbawiło a jak was nie bawi to chuj mi do tego. I tak wiem mam chujowe poczucie humoru.

Z przecinkami zjebaleś jak gimbus.
Zgłoś
Kartofelhoffen 2015-03-09, 11:13 6
Faktycznie chujowe. Zarówno forma jak i treść.
Zgłoś
voidinfinity 2015-03-09, 11:58 17
Aqualinespirit napisał/a:

Tylko, że Cejrowski nie lubi Terlikowskiego. Słusznie zresztą, bo Cejrowski to Katol, a Terlikowski to ciota.

Tak wiem - postaw dwóch turbo-katoli to pobiją się o to który jest prawdziwszy.
Zgłoś
Ms.Hellsing 2015-03-09, 16:02
Masz piwo za całą Twoją chujowatość
Zgłoś
p................a 2015-03-09, 16:22 7
A kiedy 99% ateistów przejrzewa na oczy? Na łożu śmierci.
Zgłoś
krz2 2015-03-09, 16:25
Śmierdzi prowokacją
Zgłoś
carlos18 2015-03-09, 16:28 3
Chujowe.

Scrollować dalej
Zgłoś
Stasiu Gąska 2015-03-09, 16:31 4
pietras_ja napisał/a:

Źródło?
Zgłoś
jehehej 2015-03-09, 16:32 6
@pietras_ja
Serio wierzysz w bajki o nawracaniu się ateistów? Widzę kościelna propaganda działa jak należy.
Zgłoś
~olivier 2015-03-09, 16:32 4
pietras_ja napisał/a:

Przeprowadzałeś badania, uległeś manipulacji Gościa Niedzielnego czy dojebałeś aby dojebać???
Zgłoś
Ar1xxxx 2015-03-09, 16:41 12
chujowe i niesmieszne, pozdrawiam
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem