📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Zero emocji, tak jakby to było równie częste, co sranie po kawie i fajkach. o poranku.
I tak, wiem - to Chiny. Kraj zbydlęconych ludzkich termitów, wyzutych z empatii i wytresowanych przez Social Credit System i opresyjne prawo. Tam nigdy się życie ludzkie nie liczyło i po dziś dzień się nie liczy.
I tak, wiem - to Chiny. Kraj zbydlęconych ludzkich termitów, wyzutych z empatii i wytresowanych przez Social Credit System i opresyjne prawo. Tam nigdy się życie ludzkie nie liczyło i po dziś dzień się nie liczy.
Nosz kurwa manna z nieba dziwię się że do japy nie łapali
Przecież to telefony z kieszeni wyleciały.
Chlebzwykły napisał/a:
Nosz kurwa manna z nieba dziwię się że do japy nie łapali
Noż kurwa, kolejny analny fabeta.
Jak na Chiny to i tak jestem w szoku że nie stali z otwartymi mordami czekając na taka okazje bo oni przecież zjedzą wszystko.
Można by powiedzieć, że chłop miał farta obrywając wymiocinami. Przechuj
Ktoś chyba majteczków nie nosi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów