Autor nagrania wyraźnie zajechał drogę pędzącemu księciu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
TT4 napisał/a:
Autor nagrania wyraźnie zajechał drogę pędzącemu księciu.
Raczej niewyraznie, ale co ja tam kurwa wiem....
Z jednej strony kierowca Audi jest debilem, bo jak można nie zauważyć ciężarówki? Z drugiej wyprzedzający również nim jest, bo zebrał się do tego wyprzedzania jak "uchodźca" do pracy.
dziadek spierdala z miejsca wypadku, pewnie czuje się niewinny
Do czterech zer dołącza nagle piąte. Masa krytyczna zostaje przekroczona i bum! Mózg wypierdala.
Ewidentna wina nagrywającego dziadygi, zajechał drogę audi którego kierowca odruchowo zjechał na prawy pas żeby ominąć dziada. Zbyt duża różnica prędkości. Chciałbym pozdrowić wszystkich kierowców osobówek jeżdżących autostradą 60-80km/h...wielki chuj wam w dupę łajzy jebane, wypierdalać na rowerki albo na leśne ścieżki...po co pchasz się jeden z drugim na trasę szybkiego ruchu. Won gnój rozrzucać.
Nie ma żadnej winy wyprzedzającego. Jedynym winnym jest pierdolony kretyn w Audi.
-Ernest Hemingway
Jakby koleś z audi wjechał w tego wyprzedzającego dziadka to by dziadka wina była za wymuszenie, ewentualnie współwina za prędkość. A tak dziadek pojechał sobie dalej nie udzielając pomocy i wszyscy szczęśliwi jak to w Rasiji
Abraxus napisał/a:
Nie ma żadnej winy wyprzedzającego. Jedynym winnym jest pierdolony kretyn w Audi.
Dedykuję ci dwa ostatnie zdania w moim poście powyżej.
somet napisał/a:
Chciałbym pozdrowić wszystkich kierowców osobówek jeżdżących autostradą 60-80km/h...wielki chuj wam w dupę łajzy jebane, wypierdalać na rowerki albo na leśne ścieżki...po co pchasz się jeden z drugim na trasę szybkiego ruchu. Won gnój rozrzucać.
tzn. 80 lewym pasem, jak jedzie 80 prawym to mi to lata.
Natomiast stoicyzm nagrywającego po prostu rozpierdala - gość w Audi pewnie ma skasowany przód, tir prawie wyleciał z drogi jak w niego przypierdolili.. Nic się nie stało, jadę dalej...
somet napisał/a:
Dedykuję ci dwa ostatnie zdania w moim poście powyżej.
Nawet nie chce mi się wdawać w dyskusję z kolejnym idiotą.
Od zjechania na lewy pas do rozjebania się Audi upłynęło ponad 6 sekund.
Nawet jeśli ten chory kretyn jechał 200 km/h to 6 sekund oznacza, że był w odległości 330 metrów od wyprzedzającego przed uderzeniem.
Więc jakie kurwa zajechanie?
To wg. twojej teorii na autostradzie nie ma jak wyprzedzić. Mam jechać za tirem jak tylko zobaczę na horyzoncie w lusterku jakiś punkcik. Ja mam z góry zakładać, że punkt na horyzoncie na pewno łamie prawo i przez to nie mogę wyprzedzić. Jebnij się w głowę.
Wiele razy już pisałem, że nie ma obowiązku przewidywać na drodze co kto może odjebać. Ja mam prawo zakładać, że każdy przestrzega prawa i jedzie zgodnie z przepisami. Nigdzie nie ma obowiązku przewidywania, że ktoś może być piratem drogowym.
Facet w Audi rozjebał się tylko na własne życzenie.
Z resztą nie dawno na tvn turbo pokazywali taki wypadek. Policja ukarała tego co wjebał się w auto wyprzedzające. Uznali, że przekroczył prędkość a nie było to zajechanie.
Autostrada jest pełna takich debili co prują po 200+ na godzinę. Nie raz mam sytuację wyprzedzając ciąg samochodów z prędkością150 km/H jakiś debil mnie pogania siedząc mi na zderzaku i mrugając światłami. Autostrada to nie tor wyścigowy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów