facet wygrał 10 tysięcy dolarów w loterii zdrapkowej, chce odebrać pieniądze na miejscu, ale baba za kasą nie może mu wypłacić wygranej więc skierowała go do najbliższego banku, na co facet mówi "pierdole za daleko" i wyrzuca kupon do kosza... dalej już sami zobaczcie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
Pomysł dobry. Piwko
nie powiem sprytny plan zrobienia z ludzi debili
ale w takiej sytuacji sam bym się rzucił, może i tych 10 tysi by nie było ale komuś w mordę bym dał
ale w takiej sytuacji sam bym się rzucił, może i tych 10 tysi by nie było ale komuś w mordę bym dał
Czarny cały kosz zajebał
u nas w lotku mogłby trup scielać sie gesto w takiej sytuacji
zwykły dzień w Radomiu
02:00 - kurwa
1:35- dziwne ze w trakcie rzucania kuponu bambus juz podpierdala kosz. troche za szybka reakcja w takiej sytuacji moim zdaniem
Adrianadernew napisał/a:
1:35- dziwne ze w trakcie rzucania kuponu bambus juz podpierdala kosz. troche za szybka reakcja w takiej sytuacji moim zdaniem
ee tam, to przecież czarnuch, ma to we krwi
Ten typ co się w tle śmieje to z tej samej "podpuchy" z dziewczynką w windzie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów