18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Awaria silnika na 200 metrach
~Velture • 2022-07-22, 14:19
Wyszła z kuchni, jebnął silnik i dała radę.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
dadar123 2022-07-22, 14:22 2
Pięknie osiadł/a
Zgłoś
blady2137 2022-07-22, 14:56 35
nie po sionym, rozum jak matka
Zgłoś
jimiq 2022-07-22, 15:15 1
Majty myślę że zwilżone w wiadomym kolorze. Ale szacun że nie szarpała tego drążka do sie

Majty myślę że zwilżone w wiadomym kolorze. Ale szacun że nie szarpała tego drążka do sie.

Mea culpa to ona po lewej siedziała, szacun
Zgłoś
t................0 2022-07-22, 15:19 2
No nieźle Szacun
Zgłoś
Payan 2022-07-22, 15:26
Szacun, leje z takich komentarzy. Po prostu wiedziała co robi.
Zgłoś
t................0 2022-07-22, 15:50 1
Payan napisał/a:

Dobra, dobra, niejeden by spanikował na jej miejscu.
Zgłoś
Sraj1 2022-07-22, 16:35 3
Moim zdaniem to są dwaj długowłosi faceci, co widać po grabach i kanciastych kopytach oraz przede wszystkim po głosie lektora który mówi w pierwszej osobie.
Zgłoś
ritu4l 2022-07-22, 17:08 8
jimiq napisał/a:

Majty myślę że zwilżone w wiadomym kolorze. Ale szacun że nie szarpała tego drążka do sie
Majty myślę że zwilżone w wiadomym kolorze. Ale szacun że nie szarpała tego drążka do sie.
Mea culpa to ona po lewej siedziała, szacun

Payan napisał/a:

mwaski napisał/a:

Dobra, dobra, niejeden by spanikował na jej miejscu.

Przecież oni obydwaj mają wąsa. Wszyscy byście polegli widzę na wycieczce do Bangkoku. Z transem w łóżku.

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
Heliar 2022-07-22, 17:35
Jakimś cudem przeczytałem "i darła jape", dopiero po obejrzeniu się zorientowałem, że coś nie gra.
Zgłoś
Nie ona a co najwyżej jakiś tranzystor ale tym nie wiem czy dają licencję
Zgłoś
pipi71 2022-07-22, 19:32
ten (jej\jego) drążek wygląda jak świński ryj

pipi71
Zgłoś
victorszapapapolis 2022-07-23, 7:34
Kibol83 napisał/a:

Moim zdaniem to są dwaj długowłosi faceci, co widać po grabach i kanciastych kopytach oraz przede wszystkim po głosie lektora który mówi w pierwszej osobie.

być może pod warunkiem że to nie kościste transy
Zgłoś
Yatusza 2022-07-23, 19:04
Velture to podstępny lis. Pierw tak się zaniedbał w tej swojej śmierdzącej pieczarze/norze że mu nogę ucięli.Potem przypalił Franciszka że nie chce się prosić nikogo,jak już to Bitcoin. No i dalej sami wiecie żebranko jak się patrzy.
Zgłoś
~Velture 2022-07-23, 19:57
Yatusza napisał/a:

Velture to podstępny lis. Pierw tak się zaniedbał w tej swojej śmierdzącej pieczarze/norze że mu nogę ucięli.Potem przypalił Franciszka że nie chce się prosić nikogo,jak już to Bitcoin. No i dalej sami wiecie żebranko jak się patrzy.

Ja mam papiery na upośledzenie ruchowe, a ty już wyrobiłeś swoje na upośledzenie psychiczne?

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów