📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czarna śmierć, SARS, Hiszpanka, ptasia grypa czy COVID wszystkie pochodzą z jednego regionu świata... Cóż za przypadek...
Wcześniej zajedli nietoperza i złapali covid. A co teraz?
pro_avenger napisał/a:
Wcześniej zajedli nietoperza i złapali covid. A co teraz?
Jutro zjedza kovida i złapia nietoperza zatoczą pełen cykl
Jak można nie zabijać zwierzęcia przed wrzuceniem na ruszt?
tequilaCat napisał/a:
... no pewnie można jak się jest bardzo głodnym i zależy na czasie - ale jak można jeść nie patrosząc to nie zrozumiem.
tequilaCat napisał/a:
Jak się chce, to wiele rzeczy można.
cavern69 napisał/a:
... no pewnie można jak się jest bardzo głodnym i zależy na czasie - ale jak można jeść nie patrosząc to nie zrozumiem.
W przypadku Homara jeśli się nie mylę jest podobnie, w sensie gotuje się je na żywca. Być może przepis nie wziął się z nikąd, lepiej smakuje czy jak. W każdym bądź razie zawsze to mniej sadystyczne zabić w ten sposób żeby zjeść niż zabić dla hmm satysfakcji?
Jedzą te wszystkie robale, ryby, owoce morza, ślimaki, zwierzaki ... ile te chinole muszą mieć pasożytów w sobie .... ja pierdole.... pamiętacie np. zabitego pasikonika z którego wyłaziły larwy 7krotnie dłuższe od pasikonika? a oni to jedzą >.<" obrzydlistwo do tego plastik metale ciężkie i chemikalia które fabryki i oni sami wypierdalają do rzek ...
IDE ŻYGAĆ
IDE ŻYGAĆ
to ten skurwiel z jednego z odcinków simsonów, dobrze tak mu bo wredna swołocz z tego żółwia
Któremu pryszczatemu fapaczowi wciąż marzy się seksowna, delikatna, pachnącą i drobniutka skośna Azjatka?
Żeby tylko gówna nie zaczęli wpierdalać bo stworzą jakiegoś gównianego super covida
Oni to mają z czasów wielkiego głodu kiedy żarli wszystko co pełzało żeby przeżyć, a który trwał na tyle długo, że zostawili to sobie w menu bo się przyzwyczaili, skubańce.
Co w tym dziwnego że zjadła żółwia? Ja też go zjadłem nie raz, jak i nietoperza, szczura, węża, psa, a nawet kota. Jedzenie te które wymieniłem nie różni się od żadnego innego. Wystarczy przebadać i odpowiednio przyrządzić... Kotki mają bardzo delikatne mięsko, tylko trzeba takiego kotka zjeść do pierwszego roku życia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów