📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
sztuka nowoczesna. dla kompletnych idiotów. kiedyś pracowałem (robota wakacyjna) jako służba sprzątająca w Galerii Zachęta (galeria sztuki nowoczesnej) w Warszawie. ile to razy brzuch mnie rozbolał jak widziałem tych 'artystów' - ogromne pomieszczenia wystawowe a na ścianach biała płachta 3x5 metrów z podpisem 'czerń' czy podobne ch*jostwa i przychodziło trochę osób które czasem po pół godziny się w coś takiego wpatrywały - tutaj to jeszcze są powiedzmy jakieś względy praktyczne (zjem orzecha )...ale na wystawę?! we łbach się przewraca od dobrobytu.
Zaryzykuję: ruchałbym
A może nie, jeszcze wacka ktoś przytnie
A może nie, jeszcze wacka ktoś przytnie
To się właśnie nazywa sztuka nowoczesna..
Nie ma to jak ścisnąć waginą orzeszka!
Nie ma to jak ścisnąć waginą orzeszka!
Jak to wejdzie do użytku to szpitale będą pełne ludzi, z poucinanymi chujami
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów