18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 7 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 22 minuty temu
🔥 Karyna I Sebix - teraz popularne
🔥 Menel pedofil - teraz popularne
Baba z jajami ze stali
zygmuntor • 2012-12-23, 20:15
Kutasa nie widać, ale jaja ma ze stali. Bez dwóch zdań.

Ruska siła spokoju w spódnicy.
Jej życiowe motto:
"Wypierdalać wszyscy! To ja jestem drogą!"
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
kolejny 2012-12-23, 22:41
kurwa, pizda, tempa pizda, wracać do kuchni...

Ja pierdolę i na chuj tak hejtujecie kobiety? Jak mamusia przyniesie kanapeczki to z podziękowaniem wpierdalacie, o obowiązkowym fapowaniu na widok cycków nie wspominając. Jaka żenada!
@down ale to jest Rosja?!
Zgłoś
aaaaaa1111 2012-12-23, 22:46
jezeli pieszy chce przejsc przez jezdnie, to auta, ktore skrecaja na skrzyzowaniu musza ustapic pierwszenstwa pieszemu nawet gdy ten przechodzi nie napasach, gdyz moze przejsc przez jezdnie bez pasow, nie wiem czy dosc jasno napisalem ale tak jest, wiec gdyby byl wypadek to wina kierowcy.
Zgłoś
Vickers.pl 2012-12-23, 23:01
Bawił się w driftera passatem :/
Zgłoś
Bajdus1962 2012-12-23, 23:05
Po prostu - przywykła.
Zgłoś
damian88719 2012-12-23, 23:32
A moim zdaniem miała zielone światło. Popatrzcie na sygnalizator po lewej na początku filmiku.
Zgłoś
człowiek_zły 2012-12-23, 23:54
7 promili. Idzie prosto. Nic nie widzi, nic nie słyszy.
Zgłoś
Panich 2012-12-24, 0:01
przecież vidać że koles w passacie miał wszystko pod kontrolą, sam jak spadnie śnieg, zaciągam ręczny co zakręt, i jeszcze nikogo nie pierdolnąłem.. bo widzie, gdybym pierdolnął mieli byście co oglądać na hardzie.
Zgłoś
BarteQk 2012-12-24, 0:13
Passtuch jak bokiem poleciał
Zgłoś
Putinov 2012-12-24, 0:14
ale pierdolicie. Przeciez przyspieszyla o 0,5m/s
Zgłoś
artiee 2012-12-24, 9:39
a3013015 napisał/a:

Muzyka trochę mi nie pasowała, to zmieniłem.

Nie trzeba było ruszać, zjebałeś filmik do reszty.
Zgłoś
Staszek83 2012-12-24, 14:57
"Baba z jajami ze stali" - całe życie o takiej marze i nie moge znaleźć. Macie może namiary na jakąś?
Zgłoś
artiee 2012-12-24, 15:12 1
Dostaliśmy warna na zgodę
Zgłoś
a................5 2012-12-24, 15:13 1
artiee napisał/a:

Dostaliśmy warna na zgodę

Zgłoś
smiechlem 2012-12-24, 15:21
mogliscie dac zamiast metalu "Move Bitch"- ludacrisa
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem