📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To nie chuj, ale w sumie jeden DAB
nieźle się trzyma jak na 37 lat
jestę ekspertę
to je WAX
to je WAX
Nie wiem co to jest, ale jak będę miał raka, to też tak będę palił, na żadną chemię nie pójdę. Jak umierać ,to przynajmniej na wesoło
McQurwa napisał/a:
Jak ten czas leci! Dorasta generacja dopalaczy
Właśnie tak piszą ludzi typu" nie wiem ale się wypowiem" najpierw naucz się odróżniać dopalacze które można porównać do
trutki na szczury a od haszu który jest pochodnym od marihuany (KONOPI ;D jakby ktoś nie wiedział) czyli naturalnej od tysięcy lat w różnych kulturach rośliny. Jak ktoś jest za tępy to nigdy nie zrozumie ;D
Ni to hasz ani maryśka tylko WAX
co za peedalska nazwa "wax". To olej konopny. Czyli koncentrat z zielska.
o kuwa jaka apartura!
jebacgowno napisał/a:
co za peedalska nazwa "wax". To olej konopny. Czyli koncentrat z zielska.
Dokładnie jest to olej konopny, który nazywa się WAX
BHO - Butane HASH Oil - czyli chyba coś wspólnego z haszem ma... może tez być Rosin czyli wykonany na prasie a nie z użyciem gazów, a wax, shatter itp to nazwy potoczne odnoszące się do konsystencji produktu na który wpływ ma temperatura produkcji. „Dab” to sposób palenia używając riga(to coś do którego nałożyła ten olej) a nie zwykłego cybucha. Zwykły haszysz to pierwszy koncentrat konopny znany ludzkości, to są bardziej nowoczesne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów