📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
,,za moich czasów małpy siedziały w klatkach"
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Śmiech typa mnie rozpierdolił, babka mnie rozpierdoliła, raper mnie rozpierdolił.
Chujowe.
Chujowe.
― Ernest Hemingway
To pojemny jesteś.
Biała rasa słucha tylko neo-nazistowskiego napierdalania losowo we wszystkie znane instrumenty jak małp... prawdziwy biały człowiek (inna nazwa: RAC) co nie, Biały? (jebnij sobie jeszcze 14/18/88 żeby nikt nie miał wątpliwości kim jesteś)
Biała rasa słucha tylko neo-nazistowskiego napierdalania losowo we wszystkie znane instrumenty jak małp... prawdziwy biały człowiek (inna nazwa: RAC) co nie, Biały? (jebnij sobie jeszcze 14/18/88 żeby nikt nie miał wątpliwości kim jesteś)
Nie wiem po kiego chuja RAC do tego tematu wpierdalasz, może ty lubisz gibać się w przydługawych ubraniach w rytm czarnej muzy jak twoi bracia z bronxu, ale nie każdego musi to bawić.
@hellknight89 Widzę że ktoś tu ma ból dupy o to że rap to muzyka dla podludzi. Biały człowiek ma znacznie większy wybór gatunków muzyki niż RAC (swoją drogą i tak lepszy od rapu).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów